USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцький зоопарк може прийняти тварин з Національного цирку України

26 Лютого 2020 14:27
Луцький зоопарк увійшов до переліку закладів, що можуть прийняти на утримування тварин, які перебувають на балансі Національного цирку України.

Про це повідомили у Міністерстві культури, молоді та спорту України, пише УНН.

У відомстві повідомили, що робоча група з вироблення пропозицій стосовно вирішення проблемних питань, пов’язаних з передачею тварин, які перебувають на балансі державних циркових підприємств, до установ природно-заповідного фонду, реабілітаційних центрів, притулків тощо сформувала перелік закладів, що можуть прийняти на утримання тварин, які перебувають на балансі Національного цирку України.

«Станом на сьогодні до такого списку включені зоологічні парки (Київський, Рівненський та Луцький), Фельдман Еко-Парк, парк природи "Беремицьке" та реабілітаційні центри Міжнародного фонду «FOUR PAWS International». В цілому мова йде про всіх тварин, які перебувають на балансі Національного цирку України (96 тварин, – ред.)», – повідомили у міністерстві.

У державних циркових підприємствах загалом перебувають 317 тварин (у тому числі 96 тварин, які перебувають на балансі ДП «Національний цирк України»).

У Луцькому зоопарку «Першому» підтвердили цю інформацію, однак повідомили, що точного переліку тварин, яких мають передати, і часу, коли це відбудеться, не готові назвати. Розгорнутий коментар із приводу цього пообіцяли надати пізніше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Виборець Показати IP 26 Лютого 2020 15:15
Там ше скоро вивільниться 150 депутатів з Верховної Ради ! І над тим тоже хай дирекція зоопарку подумає !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus