USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.72 9.85

Луцький зоопарк просить обладнати душ для працівників

23 Вересня 2019 21:09
У Луцькому зоопарку немає ветеринарного кабінету з необхідним обладнанням, а також душової для працівників.

Кошти на ці потреби директор КП «Луцький зоопарк» Людмила Денисенко просить виділити у межах Програми розвитку комунального підприємства на 2020-2021 роки – на умовах співфінансування з міського бюджету.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів сьогодні, 23 вересня.

Як пояснила, опираючись на проєкт Програми очільниця зоопарку, для комунального підприємства гостро відчутна відсутність корпусу для адміністративного персоналу.

«За останні роки зоопарк швидко розвивається, а це і збільшення обслуговуючого персоналу. Також у зоопарку немає ветеринарного кабінету з необхідним обладнанням. Необхідно покращити умови і доглядачам тварин зоопарку – спорудити душову, пральню для одягу, оскільки і прибиральники, і годувальники та підсобні робітники працюють фізично», – каже Людмила Денисенко.

Окрім цього, зі слів директорки, потребують реконструкції й приміщення копитного ряду зоопарку, зокрема, вольєри, де утримуються олені благородні, лані європейські та інші тварини. Береги водойми, яка є на території зоопарку, руйнуються та потребують укріплення, задля безпеки відвідувачів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus