USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцький бюджет зостався без восьми з половиною мільйонів

22 Грудня 2009 14:21
Депутати Луцькради «урізали» доходи спеціального фонду луцького бюджету на 8 мільйонів 657 тисяч гривень.
 
Під час сьогоднішньої позачергової сесії Луцької міськради розглядалося лише одне питання – зміни до міської казни. Богдан Шиба закликав обранців громади розпочати роботу без депутатських звернень та запитів.
 
Депутати зголосилися розглянути можливість скорочення доходів спеціального фонду на 5, 157 мільйона гривень. Через це зменшилися і видатки казни Луцька. Також міський бюджет не отримав 3, 5 мільйона гривень податків із власників автомобілів. Тому обранці громади «урізали» видатки департаменту ЖКГ для утримання, ремонту та реконструкції луцьких доріг.
 
Директор міського департаменту фінансів і бюджету Лілія Єлова зазначила, що до бюджету розвитку міста поки що не надійшли кошти від продажу міської землі та комунального майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
інформований Показати IP 22 Грудня 2009 20:48
кошти від продажу землі та майна і не надійдуть,бо підуть на зовсім інші рахунки та в інші держави .СБУ ,перевірте куди й для чого їздять чиновники виконкому за кордон і що вони там роблять???
Юка Показати IP 23 Грудня 2009 22:57
До інформованого: не такі вже й великі гроші виручили з цьогорічного продажу, щоб класти їх не на ті рахунки і, тим паче, в інших державах.
Таня Показати IP 24 Грудня 2009 12:10
Через скорочення доходів страждатимуть дороги, які ітак після зими завжди не у найкращому стані. А на "ямковому" ремонті далеко не заїдеш.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus