USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцький «УДАР» завершив акцію «Подаруй книгу». ФОТО*

3 Жовтня 2012 13:55
Луцький осередок політичної партії «Український Демократичний Альянс за Реформи» Віталія Кличка» завершив акцію «Подаруй книгу». Зібрану літературу заступник керівника міської організації партії Юлія Кухарчук (на фото) передала обласному спеціалізованому будинку дитини та Луцькому геріатричному пансіонату.

Акція «Подаруй книгу» розпочалася 20 вересня і тривала тиждень, не тільки на Волині, але й у всіх регіонах України. Протягом цього часу активісти політичної сили збирали «духовну їжу», а кожен охочий міг залишити книгу в спеціальних скриньках, які стояли в агітаційних наметах.

2 та 3 жовтня луцькі «ударівці» передали зібрані в обласному центрі книги вихованцям Волинського спеціалізованого будинку дитини та підопічним Луцького геріатричного пансіонату.

Так, сиротам з дитбудинку Юлія Кухарчук подарувала понад півсотні розвивальних книжечок та методичних матеріалів для працівників закладу. Також малеча зможе бавитися пазлами, іграми, олівцями тощо.

Бібліотекар геріатричного пансіонату Тетяна Данильчук не могла натішитися подарункам від «УДАРу». До цього закладу привезли майже сотню книг.

«Це те, що нам потрібно. Бо, зазвичай, привозять те, що вдома завалялося. А тут таке», - сказала вона.

«Ударівці» подарували підопічним пансіонату різножанрову літературу: твори Марії Матіос, детективи Олександри Мариніної, любовні романи Тетяни Устинової, історичні повісті Богдана Лепкого та багато іншого.

Особливу увагу бібліотекарки привернула книга Володимира Лиса «Століття Якова». Виявляється, до сьогодні в книгозбірні пансіонату був лише один твір нашого земляка.
«Я всім розказую, що в нас буде поповнення. То після обіду вже прийдуть розбирати», - каже Данильчук.

Насамкінець вона провела для гостей екскурсією будівлею закладу. Зокрема продемонструвала картини та художні вироби з бісеру, які зробили підопічні пансіонату.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
*** Показати IP 3 Жовтня 2012 15:40
Cудячи з того що екс-Україна Молода Ю. Кухарчук часто показують в новинах, а голову Розтока не піарять то його знімуть. Ай Алєєксєєв а й Ге мутить як завжди МОЛОДЕЦЬ
Знаючий Показати IP 3 Жовтня 2012 17:14
Фіктивному підприємцю Алєксєєву, який не здатен задекларувати жодної заробленої копійки, до рівня Розтоки ще рости й рости
Петя Показати IP 3 Жовтня 2012 17:32
Юля молодець!Гарна справа!
:-) Показати IP 3 Жовтня 2012 19:10
Нудить від показухи і піару, пригадується мультфільм про вовка, який в новорічну ніч прийшов до зайчат : однією лапою подарунки роздавав і по голівці гладив, і посміхався на одну сторону, а іншою лапою в мішок зайчат садив, так і в нас.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus