USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Львів можуть закрити на карантин, – Садовий

17 Березня 2021 09:29
Протягом 15 березня у Львові підтвердили 616 нових заражень коронавірусом – найбільше за час епідемії. У зв’язку з цим мерія заявила про готовність до нових жорстких обмежень.

Про це на брифінгу за підсумками засідання міської комісії ТЕБ і НС повідомив міський голова Андрій Садовий, передає 24 канал.

«Враховуючи ситуацію, що склалася, ми стоїмо взагалі перед питанням, щоб закрити місто. І кафе, і ресторани – все, якщо динаміка не буде сповільнюватися», – зазначив мер Львова.

Нагадаємо, останнім часом у Львові фіксують стрімке зростання кількості хворих на коронавірус. За тиждень заповненість ліжок в регіоні зросла на 8% ㅡ до 58%. Водночас місця у Львівській обласній інфекційній лікарні та Центрі легеневого здоров’я заповнені вже на понад 90%, повідомляє Zaxid.net.

У міських поліклініках облаштовують тимчасові шпиталі для хворих. На першому етапі медики готують 366 додаткових місць, обладнаних усіх необхідним, у тому числі і постачанням кисню. Загалом кількість місць для коронавірусних хворих у Львові планують збільшити наразі до 2000.

До слова, станом на 17 березня на Львівщині зафіксували 884 нових випадки COVID-19. Учора – понад 1 тисячу випадків COVID-19, у самому Львові – 616. Ці показники є найбільшими від початку епідемії.

Наразі школярів 5 – 11 класів перевели на дистанційне навчання. Окрім того, закрили нічні клуби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus