USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Львові посилили карантин. Транспорт працюватиме у режимі спецперевезень

30 Березня 2021 15:14
У Львові з 30 березня і до 12 квітня посилили карантинні заходи. Згідно з рішенням міської комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, громадський транспорт працюватиме у режимі спеціальних перевезень – дозволено займати лише сидячі місця, тимчасово припинений пільговий проїзд. Ніяких документів показувати водієві не потрібно.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

«Ми надіємося на свідомість людей, що громадським транспортом користуватимуться ті, хто їдуть на роботу. Люди старшого віку мають розуміти, що транспорт – це місце, де можна найшвидше заразитись. Ми не плануємо зменшувати кількість транспорту. Мають бути винятково сидячі місця і люди у масках», – заявив мер Львова Андрій Садовий.

Через погіршення епідемічної ситуації з COVID-19 у Львові змінюють робочу дитячі садки – тепер працюватимуть лише чергові групи для дітей, батьки яких працюють.

Школярі продовжують навчатися дистанційно, магазини непродовольчої групи і будівельних товарів працюють тільки на виніс і за попереднім замовленням. Непродовольчі ринки, а також змішані, повинні бути зачинені. Літні майданчики у місті не відкриватимуть до 12 квітня.

Раніше у Львові вже посилювали карантин – з 19 березня, а 25 березня Львівська область перебуває у «червоній» зоні.

За останню добу в області підтверджений 961 новий випадок COVID-19, з них у Львові – 502. У лікарні області госпіталізували 309 хворих, виписали – 267.

На сьогодні у Львівській області на стаціонарному лікуванні з різними стадіями пневмонії перебуває понад 3 тисячі людей, у тому числі у міських шпиталях – 1017, з яких 2583 – «ковідні» пацієнти; в реанімаційних відділеннях – 243 особи, 66 підключені до штучної вентиляції легень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus