USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Лише 20% волинян двічі вакцинувалися від COVID-19

8 Листопада 2021 15:24
На Волині з 8 листопада почали діяти обмеження для працівників визначених професій, які повинні мати обов’язкову вакцинацію. Станом на сьогодні першою дозою вакцинувалися 30% волинян, двома – до 20%.

Про це під час брифінгу 8 листопада поінформувала заступниця голови Волинської ОДА Людмила Тимощук.

З її слів, з 8 листопада на Волині відсторонили від роботи працівників визначених професій, які не пройшли вакцинації.

«Це працівники державної служби, центральної та регіональної виконавчої влади по всіх рівнях та працівники освіти. Якщо ми досягаємо 70% імунізованих людей в колективі, ми уникаємо такої кількості зараження та смертності серед населення», – зазначила посадовиця.

З її слів, станом на сьогодні першою дозою вакцинувалися 30% волинян, двома – до 20%. Водночас за жовтень цього року на Волині темпи вакцинації значно зросли.

«Лише за попередній тиждень ми провели 37 812 щеплень. Але для колективного імунітету нам потрібно вакцинувати більше людей. Я дякую свідомим людям за розуміння, а медичним працівникам спасибі за те, що виконують цю непросту роботу. Це великі показники», – сказала спікерка.

Окрім цього Людмила Тимощук наголосила, що для того, щоб уникнути поширення інфікування необхідно дотримуватися протиепідемічних карантинних обмежень та вакцинуватися.

«Носіння масок, і миття рук, дотримання дистанції та уникання великого скупчення людей – це прості засоби, які рятують життя», – додала посадовиця.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що згідно із найновішою інформацією, наданою медичними закладами області, за добу COVID-19 забрав життя одинадцяти волинян. Також з переходом області до червоної зони епідеміологічної небезпеки від роботи відсторонили 390 працівників освіти.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 26
Анонім Показати IP 8 Листопада 2021 15:39
Ми по вакцинації на рівні самих відсталих африканських країн. Да... темне і дрімуче середньовічне полісся.
Анонім до Анонім Показати IP 8 Листопада 2021 16:39
А ти його представник ? Вирішив за всіх висловитись ?
Анонім до Анонім Показати IP 8 Листопада 2021 16:59
А що в тебе полішва так зрезонувало? Себе побачив зі сторони?
Досртвоядумка до Анонім Показати IP 9 Листопада 2021 22:28
Ти ,мабуть ,нашого мера хочеш образити?Ти вже його образив!
Волиняни Показати IP 8 Листопада 2021 16:18
Сьогодні вже необхідно, і то терміново, заслухати питання провалу вакцинації на колегії ОДА ! І всіх відповідальних, і тих у кого це є у функціональних обов'язках, - притягнути до дисциплінарної відповідальності ! Бо замість профілактичної роботи, інформаційної роботи, роз'яснювальної роботи серед населення вони, як бачимо, і надалі продовжують займатися тільки озвучуванням сухих статистичних даних ! Самої роботи не видно, а видно тільки їхні красування на екрані, де вони, окрім цифр, нічого не говорять, але видають це за титанічну роботу ! Конкретно дайте відповідь, що зроблено, що робиться і що людям чекати ?Волиняни чекають на реагування влади !
ВолиняниНУ до Волиняни Показати IP 9 Листопада 2021 08:25
Яка колегія?! Тут відповідні документи давно треба відправляти куди слід, щоб з владою міста щось робили! Вони зовсім нічого не роблять, щоб застерегти лучан!!!
Слухач Показати IP 8 Листопада 2021 16:33
Кілька запитань до спікерки. 20 відсотків вакцинованих: від усіх волинян; від волинян, що підлягають вакцинації; від волинян, що проживають в області? Далі. 20 відсотків - це рівно двацять відсотків чи приблизно двадцять відсотків чи 20,1 % І на засипку. Чому при двох відсотках вакцинованих волинян смертність не перевищувала 1 відсотка від хворих, при вакцинованих 20% - наближається до 5 відсотків?
Відповідь до Слухач Показати IP 8 Листопада 2021 16:58
Вам би в ВР працювати, а не штани на дивані протирати. Такий талант пропадає... І ГОЛОВНЕ, РЕАНІМАЦІЇ І МОРГИ ЗАБИТІ НЕВАКЦИНОВАНИМИ.
ага до Відповідь Показати IP 8 Листопада 2021 17:34
Якраз таких і 73% процює у ВР! тому і стільки хворих та не вистачає медиків.кисню.величезна кількість померлих - одним словом якось так.
Відповідь до ага Показати IP 8 Листопада 2021 17:39
Я про теж саме.
Внук до Відповідь Показати IP 8 Листопада 2021 19:59
То мізки в тебе забиті і навічно
Коля до Відповідь Показати IP 8 Листопада 2021 21:09
Морги забиті якраз вакцинованими, умнік. Особисто знав 3 людей, які померли від вакцини. В голову собі вколи ту вакцину
До Коля до Коля Показати IP 8 Листопада 2021 21:51
Коля. Нашо так громко брехати? Якщо ти московський поп, то все ясно, бо таким, як ти не багато лишилось. Якщо ти просто малограмотний, то не пізно трохи щось підучити. Якщо ти засланець кремльовський, то твої дії підпадають під статтю тероризм. А загалом, в моргах і на кладовищах саме невакциновані, бо якби було навпаки, то навіть наш тупий кабмін вакцинацію б припинив, а так він її просто зриває.
777 Показати IP 8 Листопада 2021 20:02
Давайте, щоб не сваритись, погодимось, що, станом на сьогодні, союзниками Ковіду-19 є: облдержадміністрація, облрада, міські та селищні виконкоми і ради, РПЦ-в Україні і не орана тупість законослухняного, співучого та працьовитого українського народу.
Народна прокуратура до 777 Показати IP 8 Листопада 2021 23:03
Браво!!! Тут дописувач "Волиняни" за доброю українською традицією знов почав вішати усіх собак на владу, яка, на його думку, проводить недостатню роз'яснювальну роботу. А чудові і неймовірно розумні українці від цього страждають і ніяк не можуть вакцинуватись. Коли ж врешті ці "прості люди" хоч трохи подивляться на себе у дзеркало і чесно визнають свою вину у тому, що відбувається з ними і з країною?
Народній прокуратурі до Народна прокуратура Показати IP 9 Листопада 2021 09:28
Не знаю наскільки ви "народна", але точно - "прокуратура", бо як водиться серед прокурорів, волинських, прочитали лише те, до чого можна вчепитись і статтю навісити. Натомість в коментарі йдеться про РПЦ- в Україні, яка явно до українського начальства немає відношення. Підпорядкована Москві, патріарху Кірілу. Після РПЦ згадується "неорана народна тупість". Можна додати - прихильників московських попів, які відверто виступають проти вакцинування. А начальство, то так, для приспіву, бо це їхній службовий обов'язок організувати, переконати, допомогти
Вакцинований Показати IP 8 Листопада 2021 22:30
От якби ще дані про вакцинацію вчасно вносили в систему!!! Третя поліклініка вже три тижні не може чи не хоче внести дані про вакцинацію!!! Виникає питання: якими даними щодо вакцинації оперує ОДА???
маша Показати IP 9 Листопада 2021 01:58
Таке враження , що на сьгодніший всі віруси , бактерії, палички безпечні і незаразні , крім коронавірусу. Я вакцинувалася , бо створені такі умови , що без вакцини нікуди. В ефект вакцини взагалі не вірю , а боюся , що мій імунітет відкриті ворота до інших інфекцій. Вакцина від старого вірусу COVID-19 ,а вже створенні нові віруси на 2022 рік. На прикладі інших країн вакцинація покращення не принесла. Як хворіли люди , так і хворіють.
маша Показати IP 9 Листопада 2021 02:10
Вакцинувати нас будуть кожного року і цьому я не бачу кінця.
маша Показати IP 9 Листопада 2021 02:34
Таке враження , що на сьгоднішній день всі віруси , бактерії, палички зовсім безпечні і незаразні , крім коронавірусу. Я вакцинувалася , бо створені такі умови , що без сертивікату про чудодійну вакцинацію --- нікуди. В ефект вакцини взагалі не вірю , а боюся , що мій імунітет відкриті ворота до інших інфекцій. Вакцина від старого вірусу COVID-19 ,а вже створенні нові віруси на 2022 рік. На прикладі інших країн вакцинація покращення не принесла. Як хворіли люди , так і хворіють. Природною смертю вмерти зараз ніхто не може. Рівень медицину у нас один з найвідсталіших , якщо ми в перших рядах по смертності.
маші до маша Показати IP 9 Листопада 2021 09:34
Маша! Не варто своє дівоче виносити на загал. Але якщо вже винесли, то мабуть не тільки для того, аби поскаржитись на долю??? Може маєте якість обґрунтовані пропозиції?
Правда Показати IP 9 Листопада 2021 07:42
Люди відчувають фальш,брехню,приниження,некомпетентність влади і ось результат.Хоча у всьому світі люди однакові.Але ніщо так не бентежить людину,як несправедливість.Провал вакцинації виключно на совісті влади.Звичайно цим "держим..."хотілось би як при "совку",але цього не буде.
Люба Показати IP 9 Листопада 2021 10:50
Психлікарні потрібно не закривати а відкривати!!!
Любі Показати IP 9 Листопада 2021 11:02
Психічні розлади не передують, а можуть бути наслідком перенесеного захворювання на ковід. Що стосується можновладців, які вже не дивують своєю некомпетентністю, то це не тема психіатрії
Ага, щассс.... Показати IP 9 Листопада 2021 13:07
В нашій родині, вже двох вакцинованих закопали.... Хоча одна з бабусь, в березні 2021 - ковід перенесла важко, але обійшлись без лікарні, потім в червні провакцинувалась, і вже у вересні потрапила до лікарні з ковідом, і з неї вже не вийшла.....
До Ага... до Ага, щассс.... Показати IP 9 Листопада 2021 14:27
Спутнік не допомагає

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus