USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

«Не всіх встигли оформити»: за добу від COVID-19 померли не 6, а 11 волинян

8 Листопада 2021 14:56
Згідно із найновішою інформацією, наданою медичними закладами області, за добу COVID-19 забрав життя одинадцяти волинян. Дані про це ще не увійшли у загальну статистику.

Про це під час брифінгу 8 листопада проінформувала заступниця голови Волинської ОДА Людмила Тимощук.

«Від сьогодні Волинська область увійшла до червоної зони. На жаль, рівень захворюваності на території області і надалі зростає. Сьогодні у нас нових 417 випадків, із них – 6 летальних. Насправді смертей від COVID-19 більше. Згідно із попередньою інформацією, яку зібрали по лікарнях області, за добу від коронавірусної інфекції померли вже 11 волинян. Усіх ще не встигли оформити», – пояснила похибки в статистичних даних посадовиця.

Читати ще: Лише 20% волинян двічі вакцинувалися від COVID-19

Вона додала, що станом на сьогодні завантаженість ліжок у медзакладах міста, що надають допомогу хворим із COVID-19, становить 66,4%.

Зі слів спікерки, якщо після вихідних медики виписали із лікарень 12 хворих на коронавірус, натомість до лікувальних установ поступило 87 нових пацієнтів із COVID-19.

Нагадаємо, з 8 листопада у Волинській області запровадили червону зону епіднебезпеки. Епідемічні заходи, які діяли у помаранчевій зоні, посилять ще більше. Зокрема, буде заборонена робота громадських закладів, якщо 100% працівників не будуть вакцинованими.

Так, з понеділка у зв’язку з віднесенням Волинської області до червоної зони епідемічної небезпеки школи переходять на дистанційне навчання, а дитсадки зможуть працювати в разі повної вакцинації всіх працівників закладу.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
555 Показати IP 8 Листопада 2021 20:27
А де ті диванні експерти, блохери? Чого тут не пишете що вакцинація не потрібна , носити маски теж не треба і тд..... напишіть що то люди не від ковіду померли а від того що влада не вакцинує а чіпи вживляє!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus