USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Литва розслідує законність ввезення в Україну авто на єврономерах

8 Листопада 2017 15:19
Литва та Державна фіскальна служба України почала розслідування щодо законності ввезення в нашу країну автомобілів із литовською реєстрацією, повідомляє прес-служба ДФС.

"Литовські колеги на запит української сторони почали розслідування щодо законності ввезення та використання на території України транспортних засобів, зареєстрованих на території Литовської Республіки", – мовиться в повідомленні.

Окрім того, українські та литовські митники також домовилися вдосконалити співпрацю та обмін досвідом у сфері попередження митних правопорушень, боротьби з контрабандою, протидії незаконному обігу підакцизних товарів.

В ДФС додали, що станом на 1 листопада на території України перебувають понад 59 тисяч транспортних засобів з литовської реєстрацією, левова частка з яких – 44,6 тисячі – ввезені в режимі тимчасового ввезення.

До слова, в Україні вже розроблено Законопроект щодо вирішення проблеми з автомобілями з іноземною реєстрацію, однак ще має відбутися останнє обговорення з представниками виконавчої та законодавчої влади перед тим, як документ буде подано на розгляд Верховної Ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Легальний Показати IP 8 Листопада 2017 15:30
Нафік бляхи чим швидше.Народ стогне від хаосу. Де влада нарешті?
До легальний Показати IP 9 Листопада 2017 06:56
Ти ди*біл що тобі ті бляхи —жаба давить. А на рахунок порядку тоти подивись на те що виробляють на наших номерах і яскравий приклад тобі харків дтп.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus