USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Литвин вийшов з «Волі народу»

7 Листопада 2017 16:51
Спікер Верховної Ради Андрій Парубій оголосив про вихід народного депутата Володимира Литвина зі складу групи "Воля народу". Про це він сказав на вечірньому засіданні парламенту 7 листопада.

"Згідно з поданою заявою… повідомляю про вихід народного депутата України Литвина Володимира Михайловича зі складу депутатської групи "Воля народу", – сказав він.

Як відомо, про своє рішення вийти з групи "Воля народу" Литвин заявив 20 жовтня під час засідання ВР, оскільки "у секретаріаті виникли проблеми" з його зверненням.

Джерела УП у "Волі народу" повідомили, що у групі "Воля народу" стався конфлікт, і керівництво групи попросило Володимира Литвина піти.

Сам Литвин заявив, що прийняв відповідне рішення через голосування інших учасників групи за закони щодо пенсійної реформи.

Після виходу Литвина з групи її кількість налічує 18 нардепів.

Кількість осіб у групі не може бути меншою, ніж кількість осіб у найменшій фракції, що сформована протягом першої сесії. На даний момент, найменші фракції – 20 осіб ("Батьківщина" та "Радикальна партія").

Депутатську фракцію чи групу, склад якої став меншим від мінімальної кількості її членів, за 15 днів після офіційного оголошення спікер має розпустити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus