USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Литвин пророкує санкції проти України

7 Лютого 2012 12:49
Спікер Верховної Ради Володимир Литвин припускає, що Європа може ввести санкції проти України.

Про це він сказав у парламенті 7 лютого, - повідомляє ТСН.

За словами Литвина, Рада має особливо відповідально поставитися до рекомендацій ПАРЄ та інших європейських структур. «Нас має мобілізувати факт зміни тональності цих документів. Якщо спочатку їх лейтмотивом були заохочення і рекомендації, то останнім часом – імперативні вимоги», - заявив спікер.

Він зазначив, що особисто в нього є відчуття запрограмованості наступного кроку – санкцій. «Бо виконати все в короткий термін, а тим більше внести зміни до Конституції – проблематично», - сказав він.

Литвин зазначив, що «на порядку денному питання авторитету країни» і за жодних обставин не можна допустити «заганяння держави в ізоляцію, як би це кому не хотілося». «Останнім рішенням ПАРЄ мимоволі підіграло антиукраїнським силам в Україні, і не лише в Україні», - підкреслив глава ВР.

Говорячи про роботу нової сесії парламенту, Литвин навів слова знаменитого російського юриста Коніна: «Люди, які сидять на задньому сидінні останнього вагону поїзда, любовно милуються колією, що зникає вдалині, в надії повернутися нею назад. У той же час, підхоплені силою потяга, вони все ж таки їдуть уперед, але тільки задом».

Спікер зазначив, що «задом наперед у нас виходить добре, а по-людськи поки що не дуже».
Нагадаємо, у своїй резолюції щодо стану в Україні ПАРЄ не виключає застосування санкцій за невиконання своїх вимог.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вікінг Показати IP 7 Лютого 2012 23:01
А під шумок ПАРЄ можна підкромсати під себе інші закони Конституції

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus