USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Санкції проти України введуть у будь-яку мить, - Президент Польщі

24 Січня 2014 13:57
Українська влада має розуміти, що запровадження санкцій проти неї може відбутися у будь-який момент, якщо вона не зупинить ескалацію конфлікту в країні.

Про це заявив Президент Польщі Броніслав Коморовський для польських журналістів, повідомляє Українська правда.

"Українська влада має однозначно розуміти, що санкції висять на волосині, що це є те, що може відбутися щомиті, якщо не буде зупинена спіраль конфлікту", - заявив Комороський.

За його словами, у Європі розуміють, що "санкції - це надзвичайний захід, який часом більше діє на уяву, коли є загрозою".

Коморовський каже, що йдеться не лише про покарання, а й про зупинку сповзання України до авторитарних і недемократичних рішень.

Проте він застеріг, що часом відбувається так, що санкції не зупиняють, а навпаки прискорюють переорієнтацію країн до авторитаризму.

"Прикладом цього процесу може бути Білорусь", - пояснив Президент Польщі.

Він заявив про потребу перейти в Україні до реальних переговорів і зробити реальні кроки, наприклад, щодо законів, які "справедливо вважають антидемократичними".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus