USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Людям голу дупу покажеш, і їм це подобається, - Верзун

14 Березня 2012 09:55
Конкурс краси «Перша леді Волині» цього літа у Луцьку відбуватиметься вчетверте. Втім, чи внесе свою частку у загальне фінансування проекту міська рада, стане відомо після рішення відповідної комісії.

Про це йшлося 13 березня під час засідання комісії, яка розглядає заявки на конкурс молодіжних проектів за підтримки Луцької міської ради.

Всього громадські організації подали на розгляд комісії 19 проектів. Вони стосувалися патріотичного виховання молоді, організації дозвілля, пропаганди здорового способу життя, оздоровлення тощо.

На розгляд комісії потрапив проект облосередку «Народно-демократичної ліги молоді» - «Перша леді Волині». Як розповів керівник організації Валерій Пельц, конкурс у нашій області відбуватиметься вже вчетверте, а всеукраїнський тур – увосьме.

Конкурс, за словами Пельца, традиційно відбуватиметься влітку, на День молоді. «Минулого року разом із конкурсом був відіграний концерт на честь свята за участю луцького гурту ФлайzZzа», - нагадав Пельц.

За його словами, цьогоріч конкурс підтримуватиме облдержадміністрація, спонсори. Втім, цих коштів не вистачить на усі витрати, тому в міськради просять, зокрема, гроші на друк поліграфії.

Один із членів комісії Петро Верзун (на фото) поцікавився, чому конкурс має таку назву. «Чому не «пані», «панна»?» - запитав Верзун.

Пельц розповів, що участь у конкурсі в основному беруть дівчата, які відвідують модельні агенції та перемагають конкурси на звання «Міс» свого факультету чи навчального закладу.

Петро Верзун також не вподобав назви звань, які присвоюють дівчатам. «На якому етапі міс перетворюється в леді?» - поцікавився член комісії.

Відійшовши від критики назв конкурсів, Верзун запитав, яка виховна цінність заходу і які його переваги перед іншими подібними конкурсами.

«Жодного разу за 4 роки жодна конкурсантка не заплатила і гривні за те, що вона перемогла. На відміну від конкурсів, які проводять інші люди. Крім того, право брати участь у конкурсі краси безоплатно – зараз велика рідкість», - сказав Пельц.

Керівник проекту також зауважив: чотирирічна практика говорить про те, що людям конкурс подобається. На це Верзун знову знайшов контраргумент. «Людям голу дупу покажеш, і їм подобається. Це я цитую класика, до речі», - сказав Петро Верзун.

Тож, долю молодіжних проектів найближчим часом вирішить комісія. Нагадаємо, на їх реалізацію зарезервували 100 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Libido Показати IP 14 Березня 2012 10:46
А класик цей хто?
класик Показати IP 14 Березня 2012 10:56
конкурс хай собі буде, людям завжди хотілось хліба та "голих дуп", проте, проводитись так званий конкурс повинен НЕ за кошти платників податків, хай пельц, чи хто там, задовільняється красою "лядєй" Волині за спонсорські кошти...
Голова Доуеля Показати IP 14 Березня 2012 10:57
класик це мій дід - він так говорив. Петруха, ну це ж маразм чіплятись до слів міс, леді. дали грошей то дали а ні то ні. чи ти такий гострий на язик?) як казав класик - то побрий мені дупу) у людей є різні зацікавлення на те ти й є представником громади (і частину її цікавить конкурс) а не лобіЯтором власних поглядів. я теж не шанувальник такого роду заходів але я поважаю вподобання інших. тебе ж нікт не заставляє туди ходити. А ця гра слів - міс - леді приниження опонента та того що він пропонує то все маячня Петре і нижче плінтусу, і це всі бачать. але ж нам годі стриматись щоб не показати свою вумність) Будь ПРОСТІШЕ!
kamil Показати IP 14 Березня 2012 11:04
петя - мужик!)
ірина Показати IP 14 Березня 2012 11:18
молоді дівчата - і так красуні. Навіщо мастити тіло різними там фарбниками, красу не сховаєш за купальником. Більшість дівчат так готуються до заміжжя...А там, тобто далі, жінка набуває розширених форм, подвійного підборіддя, фарбується так, ніби хоче відігнати від себе чоловіків, налякати роботодавців. Ніякі фасони не допоможуть візуально покрашити обриси тіла...Думаю, варто переглянути конкурси. Зробіть, як в нормальних людей, конкурс краси для ... бабусь. Як вони досягли таких успіхів, їх життєвий досвід, профілактика, здоровий спосіб життя, їх мудрість. Думаю, їх історії будуть більш цікавими. Особливо для нас, молодих, ще поки не заморщених, не дуже зацелюлітнених дам...
уважна Показати IP 14 Березня 2012 12:00
подивіться на фото: у нього самого обличчя - як той об"єкт, про який він згадує у цитаті:) скоро про ту їхню жах-комісію легенди ходити будуть. зібралися люди, які конкретного нічого в житті не зробили, корім проїдання грантових коштів та словоблудства та "верзять". громада обурена!!!!!!
юля Показати IP 14 Березня 2012 12:13
Такі проекти справді повинні фінансувати спонсори. Державні кошти варто спрямувати на вирішення соціальних проблем. А інші проекти які були? Матеріал написаний ні про що :(((
Голова Доуеля Показати IP 14 Березня 2012 12:44
Знайшли засоби впливу) статтю прибрали з топу)
Естет Показати IP 14 Березня 2012 13:38
Знайшли з чого новину зробити. Лише з вислову члена конкурсної комісії зробили піарний заголовок, а інформації корисної 0. Дурню зрозуміло, що витрачати бюджетні кошти на такі проекти це непотрібно.
член конкурсної комісії Показати IP 14 Березня 2012 15:46
А які частини тіла мастить Ірина і скільки в неї підборідь? А Петро Верзун має рацію: краще поставити раком і дивитись приємну молоду дупку, чим противні рила з трьома підборіддями. І не лише дивитись... А Ірині треба заохотити на конкурс бабусь, але так, під 80. Все пізнається в порівнянні.
Zavtramen Показати IP 14 Березня 2012 16:23
этот верзун, судя по его высказываниям - банальное хамло с претензиями на местечкоавую "вумность".
Мойдодир Показати IP 14 Березня 2012 16:26
відмивання бюджетних грошей - така назва конкурсу міськради:)
Руся Показати IP 14 Березня 2012 18:03
В конкурсній комісії зібрались всі зацікавлені люди, кожен з них має проект який лобіює. Про розвиток якої молодіжної політики тут можна говорити. А Верзун такий по природі. Він думає що дуже дотепний і має довгий язик, журналісти молодці що це підмітили
Зьома Показати IP 14 Березня 2012 22:18
Петя давай назад у Володимир піднімати місцеву культуру. Ато гет відійшов від ділов міста рідного
Михайло Шелеп Показати IP 15 Березня 2012 00:29
до журналістів: невже зі всього засідання комісії і презентацій близько 20-ти проектів лише окремі вислови П.Верзуна були цікаві та важливі для видання? не розумію! це ж не пост в соцмережі де пишеш що хочеш. якщо була подія то про неї слід написати, а все інше потім...
Михайло Шелеп Показати IP 15 Березня 2012 00:32
до коментаторів-"знавців" громадської діяльності: перед тим як говорити про "відмивання грошей" та "лобіювання" створіть свою організацію, чи приєднайтесь до існуючої, та попрацюйте з 1-2 роки, попробуйте проводити заходи за бюджетні гроші, навчіться писати проекти, і т.д. ось тоді й пишіть, а поки - пуста мова...
Дуся Показати IP 15 Березня 2012 19:26
Пельц кругом без мила пролазить
Між іншим Показати IP 5 Квітня 2014 15:03
петя ваш - латентний гей.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus