USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Маколей Калкін отримав зірку на Алеї слави у Голлівуді

2 Грудня 2023 22:36
Актор відомої кінострічки «Сам удома» Маколей Калкін у п’ятницю відкрив свою зірку на Алеї слави у Голлівуді, Лос Анджелес.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ВВС.

На церемонії відкриття зірки була присутня акторка Кетрін О’Хара, яка зіграла матір персонажа Калкіна – Кевіна МакКалістера – в новорічному фільмі. Вона подякувала йому за можливість розділити цю щасливу подію.

«Маколей, ти заслуговуєш свою зірку на Голлівудській Алеї слави, і дякую за запрошення мене, твоєї несправжньої матері, яка залишила тебе вдома самого не один, а два рази, на цю щасливу подію», – сказала О’Хара.
Окрім колеги по фільму, на церемонії були присутні друга дружина Калкіна акторка Бренда Сонг та їхній син Карсон.
Як повідомлялося, «Сам удома» – сімейний фільм 1990 року і різдвяна комедія. Прем’єра відбулася 10 листопада 1990 року в кінотеатрах Чикаго (США). Фільм мав гучний успіх – за 29 тижнів прокату по всьому світі він зібрав $476,6 млн, що є рекордом для фільмів цього жанру. У 1991 році це було третє місце за касовими зборами серед усіх фільмів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 3 Грудня 2023 14:02
Може тепер колотись перестане?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus