USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Маленькій волинянці, у якої виявили пухлину мозку, потрібна допомога

8 Травня 2019 10:07
Маленькій Марії Веремчук з села Грабове Шацького району терміново потребує допомоги небайдужих. Марійці 1 рік та 10 місяців і у неї виявили пухлину мозку.

Тітка хворої дівчинки розповіла, що пухлину виявили кілька днів тому, пише ВолиньPost. Зараз Марійка проходить обстеження у Волинській обласній дитячій лікарні. У неї діагностували кістозно-солідний утвір задньої черепної ямки, вторинна внутрішня оклюзійна субкомпенсована гідроцефалія.

Тато Марійки Максим Веремчук працює у Шацькому будинку культури, а мама вчителька.

«Це молода сім’я, на шляху у якої випало багато випробувань. Дідусь Марійки не працює, оскільки має інваліднісь, але старається допомагати своїй сім’ї всім чим може. Не так давно Марійка втратила бабусю, і нещодавно захворіла прабабуся.

Мама з татом Марійки дуже чесні, хороші люди, які ніколи не жаліються. І долають усі труднощі разом.

Це віруюча сім’я, яка постійно відвідує храм. Марійка дуже бажана і довгоочікувана донечка у них. Допоможіть моїй племінниці», – закликає тітка дівчинки.

5168 7573 0817 3105

Веремчук Максим Сергійович
(батько дівчинки)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus