USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Маляр повідомила деталі про початок операції з порятунку військових з «Азовсталі»

17 Травня 2022 00:18
Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр повідомила про початок операції з порятунку бійців з «Азовсталі».

Про це інформує ТСН.

«Головне управління розвідки Міноборони, Збройні Сили України, Національна гвардія України, Прикордонна служба України спільно розпочали операцію з порятунку заблокованих на території комбінату «Азовсталь» оборонців Маріуполя», – сказала вона.

16 травня з «Азовсталі» до медичного закладу в Новоазовську евакуйовано 53 важкопоранених для надання медичної допомоги.

Ще 211 осіб через гуманітарний коридор були доставлені в Оленівку.

Для подальшого їхнього повернення додому буде здійснено процедуру обміну.
Щодо оборонців, які все ще залишаються на території «Азовсталі», то, зі слів Маляр, зараз спільними зусиллями вищевказаних відомств проводяться заходи з їхнього порятунку.

«Завдяки оборонцям Маріуполя ми отримали критично важливий час для формування резервів, перегрупування сил та отримання допомоги від партнерів. Всі поставлені командуванням завдання оборонці Маріуполя виконали у повному обсязі. На жаль, ми не маємо можливості деблокувати «Азовсталь» військовим шляхом. Найважливіше спільне завдання всієї України та всього світу – зберегти життя оборонців Маріуполя», – підкреслила Маляр.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus