USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Маневичанок кличуть на курси самооборони

13 Березня 2021 12:52
Соціальний проєкт Жіночого руху «ЗА Майбутнє» «Жіночий десант» стартує у Маневичах. Тут запускають курси самооборони для жінок.

Про це повідомила координаторка Жіночого руху «ЗА Майбутнє» на Волині, депутатка Луцької районної ради Ольга Максим’як у Фейсбуці.

Аби потрапити на заняття, потрібно виконати лише одну умову – мати бажання розвиватися, запевняють організатори. Та додають: курси самозахисту – безплатні, підходять для дівчат різної фізичної форми і підготовки.

Тренуватиме охочих Олег Гребень – кандидат у майстри спорту з дзюдо, який, окрім того, чотири роки професійно займався кіокушинкай карате.
Заняття відбуватимуться шість разів на місяць: у середу та п’ятницю о 19:30 в спортзалі адмінкорпусу Маневицької ВК-42 (вул. Андрія Снітка, 25).

Нагадаємо, партія «ЗА Майбутнє» організувала курси самооборони для жінок по всій Україні.

Читати ще: Захист і безпека: у Луцьку жінок безплатно навчатимуть самооборони

Маневичі – це п’ята громада на Волині, де діятиме «Жіночий десант». Курси самооборони для жінок вже відкрито у Луцьку, Володимирі-Волинському, Любешові. А вже за кілька днів вони стартують у Ківерцях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олег Показати IP 13 Березня 2021 20:32
Гребень -це не брат Анотолія Гребеня- 80 одшбр імені Ковальчука ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus