USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Маріупольський м’ясник» отримав високу посаду в міноборони Росії

24 Вересня 2022 23:19
Російського генерал-полковника Михайла Мізінцева, який керував облогою Маріуполя, призначили заступником міністра оборони рф, який відповідає за матеріально-технічне забезпечення військ.

Про це повідомляє міноборони росії, передає УНІАН.

Мізінцев замінив на посаді генерала Дмитра Булгакова, який нібито перейшов на іншу роботу, але на яку саме – у відомстві не вказали.

Мізінцев раніше обіймав посаду начальника центру управління обороною рф. Він керував операцією в Сирії, а пізніше облогою і бомбардуваннями Маріуполя, за що отримав від західних ЗМІ прізвисько Маріупольський м’ясник.

Його призначення збіглося в часі з мобілізацією в росії. Ймовірно, він буде відповідати за забезпечення мобілізованих перед відправкою на війну проти України.

За інформацією росЗМІ, Булгаков обіймав посаду заступника міністра оборони з 2010 року. Він відповідав за організацію матеріально-технічного забезпечення російської армії, зокрема, керував роботою із забезпечення військ озброєнням, військовою технікою.

Також Булгаков відповідав за військові перевезення, експлуатацію будівель військових частин та інше. У його підпорядкуванні знаходилися штаб матеріально-технічного забезпечення збройних сил РФ, департаменти транспортного і ресурсного забезпечення міноборони, головні автобронетанкове і ракетно-артилерійське управління міноборони та інші.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus