USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Для побратимів – Батя, для ворогів – М’ясник: у волинській теробороні служить боєць з двома позивними

23 Квітня 2023 07:14
Старший стрілець другої роти Луцького батальйону Волинської бригади тероборони Ігор Петрович має відразу два позивні. Бойові побратими кличуть його Батя. А ось для ворогів він – М’ясник (до широкомасштабного вторгнення працював у м’ясозаготівлі).

Чоловік є корінним лучанином і вже мав досвід військової служби. Понад 30 років тому – ще за радянських часів – відслужив строчку в Сибіру, пишуть на сторінці 100-ї бригади ТрО у Фейсбуці.

«24 лютого 2022-го я прокинувся. Сказали – «Війна!» Думаю: раз таке діло – треба йти захищати нашу неньку Україну від тої нечисті. Зібрав речі – і у військкомат. Хай і минули вже роки – автомат тримати не розучився», – пригадує.

Читати ще: «Поголюся після Перемоги», – кулеметник з волинської тероборони на псевдо Борода

У рідному Луцьку на Ігоря Петровича чекають з Перемогою кохана дружина та вже старенька мама. А ще – відразу трійко домашніх улюбленців-гавкунів: німецькі вівчарки Герда й Мухтар та «двіртер’єрка» Балерина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus