USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Марк Еспер офіційно став новим міністром оборони США

24 Липня 2019 10:32
Висуванець президента Дональда Трампа Марк Еспер офіційно очолив Міністерство оборони США після порівняно швидкої процедури узгодження його кандидатури в профільному комітеті Сенату США та загального голосування законодавців у Конгресі.

Як передає Укрінформ, Еспер склав присягу у вівторок та набув повноважень глави Пентагону, про що повідомив головний речник оборонного відомства США Джонатан Хоффман.

"Після потужної двопартійної підтримки під час голосування в Сенаті США, президент США офіційно затвердив призначення доктора Марка Еспера 27-м міністром оборони. Міністр Еспер приведений до присяги й отримав повноваження та відповідальність міністра оборони", - зауважили в Пентагоні.

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок американський Сенат затвердив номінованого президентом США Марка Еспера на посаду міністра оборони США. До цього він перебував на посаді міністра Сухопутних військ та був призначений тимчасовим виконувачем обов'язків глави Пентагону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus