USD 40.45 40.75
  • USD 40.45 40.75
  • EUR 40.50 40.80
  • PLN 10.16 10.34

Марні смерті: Маск оскандалився заявою про контрнаступ ЗСУ

18 Вересня 2023 17:00
Засновник Tesla і SpaceX Ілон Маск заявив, що під час контрнаступу Збройних сил України втрачається забагато життів заради незначних територіальних здобутків.

Про це американський мільярдер написав у коментарі до допису американського економіста Девіда Сакса в своїй соцмережі Х, яка раніше була відома як Twitter.

«Так багато смертей за таку малу територію», – зазначив Маск.

Сакс опублікував карту бойових дій в Україні з цитатою Девіда Т. Пайна – директора з національних операцій у Цільовій групі EMP з національної та внутрішньої безпеки, віце-президента відділу Асоціації армії США в Юті – про те, що «територіальні здобутки України в результаті їхнього хваленого контрнаступу настільки мізерні, що їх ледь можна побачити на карті».

«Так багато смертей за так мало», – підтакнув підприємцю Маск.
Нагадаємо, телеканал CNN із посиланням на нову біографію мільярдера повідомив, що Маск дав команду відключити мережу супутникового зв’язку Starlink поблизу узбережжя Криму, щоб зірвати атаку, яку Україна готувала проти російського Чорноморського флоту.

Маск заявив, що система в цьому районі не була включена і він відхилив запит України на її активацію, щоб не стати співучасником атаки на флот РФ.

Тепер комітет Сенату США зі збройних сил зайнявся вивченням питань національної безпеки, викликаних рішенням мільярдера Ілона Маска заблокувати його приватну супутникову мережу Starlink біля окупованого Криму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Барух Показати IP 18 Вересня 2023 17:36
Гольдман&Сакс - один з провідних банків світу
ПЕтрiот Показати IP 18 Вересня 2023 17:46
Правду каже.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus