USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Масові протести у Москві: затримали більше 1000 людей

28 Липня 2019 07:00
У суботу, 27 липня, в Москві затримали більше тисячі осіб. Більшість з них учасники акції за допуск незалежних кандидатів на вибори до Мосміськдуми.

«На несанкціонованій акції в центрі столиці за різні правопорушення було затримано 1074 людини. За результатами розгляду щодо них будуть прийняті рішення відповідно до закону», – заявили у прес-службі столичного главку МВС РФ, передає Gazeta.ua.

Незареєстрованих кандидатів у депутати Мосміськдуми Любов Соболь та Івана Жданова затримали вдруге за день.

Акція, яка була запланована на Тверській вулиці біля мерії Москви, швидко перетворилася на ходу по сусідніх вулицях і провулках. У якийсь момент учасники протесту ненадовго перекрили рух по Садовому.

Поліція і СК прийшли з обшуками в студію «Навальний Live». Ведучий трансляції Володимир Мілов і кілька співробітників «Навальний Live» затримані.

Головного редактора «Дождя» Олександру Перепелову викликали в СК на допит у справі про перешкоджання роботі виборчкомів (вона у статусі свідка). На сервер «Дождя» влаштували DDoS-атаку.

Поліція блокувала людей, які зібралися на Трубній площі, і затримала більшість із них.

Співробітники ОМОНу били по камерах і телефонах, вибиваючи техніку з рук і завдаючи травми. Удень ОМОН і Росгвардія також застосовували палиці проти протестуючих.

Затримали журналістів, зокрема кореспондента «Deutsche Welle» Сергія Діка і журналіста The Village Павла Яблонського.

Фотокореспондент «Нової газети» Вікторія Одіссонова повідомила, що омонівець сильно вдарив по її фотоапарату і потрапив по обличчю.

Як повідомлялося раніше, У Москві під час акції опозиції проти недопуску незалежних кандидатів на вибори до Московської міської думи затримано щонайменше 599 людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Всезнайко Показати IP 28 Липня 2019 07:45
Навчені на прикладі України, що не треба панькатись...
777 Показати IP 28 Липня 2019 09:07
да звери просто,что творят,ужас.....вы на европу посмотрите,водометы,бронетехника,резиновые пули.....но.то ж демократия,а тут россия.
123 до 777 Показати IP 28 Липня 2019 10:47
Во, во. Обнаглели холопы. Нет что бы на колени стать, и покорно попросить у царя ... Ишь ты, митинговать вздумали, - абрэки вперед, нацгвардия фас !!!
777 до 123 Показати IP 28 Липня 2019 11:22
а вам все майданы подавай? не наскакались еще?
Прокопчук Василь Мик Показати IP 28 Липня 2019 10:50
Росія побачила, що ми вже погралися у демократію. Бардак такий як у нас тільки можна порівняти хіба що з Мозамбік чи Гвінеєю Бісау, ще може з Сомалі, де кожний другий африканець як і в Україні носить зброю. Такого Росія при любому президентові навіть без Путіна В.В. не допустить ніколи.
998 Показати IP 28 Липня 2019 11:03
Наші "мирні мітинги" приклад для всіх, як не треба жити. Розвалена країна і війна в центрі Європи-"прекрасний" результат.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus