USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Масштабні обшуки на Камінь-Каширщині: вилучили майже сотню кубів деревини та бурштин

2 Березня 2021 16:29
Понад п’ятдесят волинських правоохоронців сьогодні на території Камінь-Каширського району проводять п’ять обшуків на лісопильних підприємствах, власники яких, ймовірно, причетні до незаконної діяльності, пов’язаної із лісодеревиною, та видобутку бурштину.

Про це повідомляє поліція Волині.

Уже вилучили понад 80 кубів деревини, ймовірно, отриманої незаконним шляхом, та майже кілограм бурштину. Обшуки ще тривають, тому кількість знайденого і вилученого буде збільшена.

Правоохоронці розпочали кримінальні провадження за ст. 190 та 2401 Кримінального кодексу України. Йдеться про придбання, отримання, зберігання чи збут лісодеревини, одержаної кримінально-протиправним шляхом та незаконне видобування, збут, придбання, передача, пересилання, перевезення та переробку бурштину.

До проведення обшуків залучено особовий склад Камінь-Каширського районного відділу поліції, співробітників лісової охорони та оперативно-розшукового відділу Державної прикордонної служби України. Слідчі дії відбуваються за силової підтримки роти поліції особливого призначення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
МІ № Показати IP 2 Березня 2021 17:54
Перше. Спочатку ознайомтеся з накладними про виписування деревини, чеками про оплату у тих прокурорів, правоохоронців, фіскалів, хто будував або будує собі особняки ! То було би дуже цікаво, я би сказав навіть інтересно і від того залежить об'єктивність винесення вердикту !. Друге. А то шо полішуки є могильщиками Полісся - то факт незаперечний і обговоренню не підлягає ! Худоба навіть під себе не ходить, зато полішук вкраде навіть яйця з-під змії ! І, накінець, третє. ВН ! Не упускайте з виду хід того всього процесу, інформуйте громадськість і чекаємо інформації про приговор !
О! до МІ № Показати IP 2 Березня 2021 19:24
Про полішуків і яйця спід змії підтримую на 1000%. Так є, вгроблять Полісся, а потім руки-ноги розставлять, - спасайте нас, держава винна.
ще не зовсім свідоми до О! Показати IP 2 Березня 2021 19:48
Чую, що парижанин

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus