USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Майдан не радий мировій угоді і не розійдеться

21 Лютого 2014 15:15
На Майдані Незалежності досягнутим на Банковій домовленостям і заяві президента Віктора Януковича про дострокові вибори не зраділи. Зараз кількість людей у центрі сильно збільшується, інформує ТСН.

Люди йдуть мітингувати, несуть речі, їжу, везуть шини. Люди, з якими поспілкувались журналісти, кажуть - це ще не фінал, вони не збираються розходитись. Бо це не та мета, яку вони ставили на початку.

«Не перевибори, а будуть нові вибори. Без нього (Віктора Януковича – ред.). Бо він має йти під суд», - каже один з протестувальників.

«Нас не цікавить його офіційна заява. Ми сюди вийшли, аби відстояти вимоги народу», - каже інший протестувальник.

«Хочу, щоб його зняли все ж таки раніше, не чекати грудня», - каже ще один у часників акцій протесту.
Нагадаємо, сьогодні, 21 лютого, Президент України Віктор Янукович заявив про оголошення дострокових президентських перевиборів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Остап Показати IP 21 Лютого 2014 15:20
Трійка "лідерів" незрозуміла що люд вийшов не тільки проти президента а й проти них якщо чесно то з нетерпінням чикаю коли запалає та ж хатинка наприклад нашого чесного кролика в пушій водиці.... незрозуміли і наші лідери накштин бондарів, козюр, шиб, гузів ЩО ПОВСТАЛИ НЕ ЗА НИХ І НЕ ЗА ЇХ ДУРНУВАТИХ ЛОЗУНГІВ.... Чекайте..... Все лише починається......
народна Довіра Показати IP 21 Лютого 2014 15:48
Бондар Козюра Шиба справжні майдановці ? Вони поділяться люди с Вами награбаним за іх каденціями горшима !
ок Показати IP 21 Лютого 2014 16:10
Тих "активістів" треба в шию гнати.Це на них впершу чергу лежить відповідальність за загиблих і поранених людей."трійка" і їх компанія це теж самі ПР,але з іншим фінансуванням,за ними ЄС І США.Якщо вони прийдуть до влади нічого доброго не буде,ви подивіться на Тягнебика,на лося-Кличка і дурники кролика.Це такі герої мають керувати українцями?!
НЕЛУЧАНИН до ок Показати IP 21 Лютого 2014 16:50
НУ ТИ ТОЧНО НЕ БУДЕШ НІЧИМ КЕРУВАТИ. ХІБА ЩО СВОЄЮ ТЕЩЕЮ. І ТО СУМНІВАЮСЬ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus