USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

РФ вчергове розганяє фейк про втечу Зеленського і хоче повернути Януковича до влади

5 Березня 2022 23:27
Росія, вочевидь, і справді марить ідеєю повернути в президентське крісло експрезидента-невдаху Віктора Януковича.

Цього разу вірний сателіт диктатора Володимира Путіна, глава Чечні Рамзан Кадиров в соцмережах закликав Володимира Зеленського покаятися і передати владу «легітимному».

Читати ще: «Тотальне незнання країни»: ОП відреагував на інформацію про Януковича у Мінську

На додаток до цієї маячні він так само розганяє фейк про те, що керівництво країни, нібито залишило територію держави. Та, мовляв, ще є час «покаятися і попросити пробачення у мешканців «ДНР», «ЛНР» і всіх українців».

Нагадаємо, ЗМІ повідомляли, що в Мінськ привезли експрезидента України, втікача Віктора Януковича. Звучала навіть думка, що саме його Путін готує на посаду очільника української держави.
Однак Президент Зеленський нікуди з Києва втікати не збирається і про жодну капітуляцію чи поступки агресору не йдеться.

Читати ще: Вони хочуть зруйнувати Одесу, але побачать дно моря, бо вони – дно, Зеленський про російських окупантів

Натомість сьогодні Зеленський обговорив ситуацію в Україні з понад 200 американськими конгресменами. Зокрема, розмовляли про перебіг бойових дій в Україні, ситуацію на АЕС та закриття неба над Україною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Володимир Показати IP 7 Березня 2022 16:20
А КАДИРОВ ПОКАЯТИСЯ І ПОПРОСИТИ ПРОБАЧЕННЯ В УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ НЕ ЗБИРАЄТЬСЯ ? НЕВЖЕ ВІН ЗАБУВ ПРО ПРИСУТНІСТЬ ЙОГО ЛЮДЕЙ НА СХОДІ УКРАЇНИ В 2014 РОЦІ? ТА Й НИНІШНІЙ ВІЙНІ. МИ НЕ ЗЛОПАМ'ЯТНІ, АЛЕ ПАМ'ЯТЬ УНАС ДУЖЕ ДОБРА. СМЕРТЬ ВОРОГАМ !!! СЛАВА УКРАЇНІ !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus