USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Майно та рахунки братів Клюєвих арештували в Україні і за кордоном

8 Жовтня 2017 13:00
Майно та банківські рахунки колишнього секретаря РНБО, екс-голови Адміністрації президента Андрія Клюєва та його брата Сергія арештовані у рамках кримінальних проваджень, які розслідує ГПУ як в Україні, так і за кордоном.

Про це із посиланням на ГПУ пише УНН.

"З метою забезпечення заходів кримінального провадження на майно, у тому числі банківські рахунки підозрюваних (Андрія та Сергія Клюєвих – Ред.), як на території України так і за кордоном, накладено арешт", - йдеться у відповіді на запит.

Своєю чергою, у ГПУ не уточнили, у яких саме країнах арештоване майно братів Клюєвих і на яку суму.

Зокрема, у відомстві додали, що ГПУ здійснює досудове розслідування у кримінальних провадженнях за підозрою Андрія та Сергія Клюєвих у вчиненні низки кримінальних правопорушень.

"У зв’язку з невстановленням місцезнаходження підозрюваних, їх оголошено у розшук", - йдеться також у відповіді на запит.

Нагадаємо, 21 червня, у ГПУ повідомили, що 1 червня з метою встановлення місцеперебування підозрюваного Андрія Клюєва, суддею Печерського районного суду Києва було надано дозвіл на обшук у житловому будинку, який згідно з даними реєстраційної служби належить йому та розташований в смт. Козин. Тоді оперативна група у складі працівників Генпрокуратури, Національної поліції України прибули за вказаною адресою для проведення слідчих дій.

Екс-очільник адміністрації президента Андрій Клюєв є одним із підозрюваних у справі про побиття учасників Євромайдану, є дані, що він перебуває в Росії. Депутат Верховної Ради, екс-"регіонал" Сергій Клюєв проходить у кількох справах, у тому числі щодо махінацій з оформленням резиденції Януковича в Межигір'ї.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
українець Показати IP 8 Жовтня 2017 15:11
Це прекрасно коли сволота сволоту жере!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus