USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Майстри паркування»: у Луцьку водії знімають номерні знаки, аби уникнути штрафу

9 Листопада 2019 10:56
У Луцьку водії знімають номерні знаки, аби уникнути штрафів за неправильне паркування.

Про це повідомили на сторінці муніципальної варти.

«Водії, що програли департаменту судові справи, сьогодні ось так припаркували свої авто та познімали Д.Н.З, бо систематично порушують ПДР.

Не врахували одного: Vin код на склі авто і цього достатньо, щоб згідно бази НАЇС встановити власника та винести постанову», – йдеться у дописі.

Зокрема, муніципали зазначають, що водій Мазди отримує вже п’яту постанову.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Лучанин Показати IP 9 Листопада 2019 11:13
Скиньте сюди ПІБ жлоба на мазді!
a до Лучанин Показати IP 9 Листопада 2019 13:27
Максимов Артур Павлович. І що?
лучанка Показати IP 9 Листопада 2019 11:17
Оце наш менталітет. На Мазду гроші знайшов, а на стоянку, яка неподалік, зажав. Отаке рідкісне жлобство. Найцікавіше, що такі люди свою копійку будуть видирати до кінця, нічого не подарують.Пора закупити місту евакуатори, окупляться моментально. Пора наводити порядок в місті.
999 Показати IP 9 Листопада 2019 11:28
Бо у наших муніципалів та даішників при виконанні своїх обов"язків немає такого поняття як прибрати такий порушник автомобіль евакуатором та завести його на штрафстоянку. Водій сам прибіжить. Друга справа, що на Волині керівники цих органів продажні (кумівство, родинні зв"язки, через хабарі машину зразу віддадуть) але думаю це біль влади попередників. Можливо щось зміниться при Зеленському. Ви дивіться навіть у Росії зразу евакуюють таке авто, а про Білорусь чи ЄС навіть говорити не хочеться, там закони працюють для всіх без виключення.
Анонім Показати IP 9 Листопада 2019 11:33
таким хитро.......м автоандонам збазу бітою лобовуху бийте...
—— Показати IP 9 Листопада 2019 11:39
Я сам водій,Справа не в жлобстві... а тому що не має покарання законного і адекватного, в Австрії Забрав би євакуатор 270€ в касу і став знов де хочеш ... але буде знов 270€
999 Показати IP 9 Листопада 2019 12:51
Я повністю згідний з коментарем про Австрію. А наші контролюючі органи муніципальні тільки на папері існують, їм би день до вечора, протирають штани у кабінетах, ви спитайте їх хоч одну машину забрали евакуатором, вони не знають що є така техніка, яка сама автокраном піднімає машину та відвозить на штрафстоянку. А в ЄС муніципальні дружини відпрацьовують свої гроші. Можуть виїхати на пригоду 10-20 разів за день, щоб евакуювати порушника та скласти протокол. Такий порядок у нас в Україні може бути десь років через 50, та цим і користуються зараз нерадиві водії.
Пп Показати IP 9 Листопада 2019 13:52
Так там були паркувальні місця,чому не можна стояти?
Фіма до Пп Показати IP 9 Листопада 2019 14:22
Так оплата погодинна...
SVV Показати IP 9 Листопада 2019 15:54
Стоїть авто без номерних знаків. Відразу на штрафмайданчик, для вияснення, чиє авто, чи не крадене (номерів немає) . І власник бистро знайдеться.
Лучанин до SVV Показати IP 9 Листопада 2019 17:17
От якраз про це я і думав. Авто без номерів нічийне, воно не має реєстраційниїх знаків. Відповідно поліція зобов'язана забрати таке авто з вулиць міста. Зараз теракти довкола, а можливо воно несе якусь загрозу?
Єпіфаній Показати IP 9 Листопада 2019 16:15
Бариги базарні
HDR Показати IP 9 Листопада 2019 19:01
Я сам водій, частенько намотую круги біля Варшавки, щоб знайти вільне платне (!) паркувальне місце. 20 грн. дешевше, ніж штраф муніципалам. Така сама ситуація і в центрі, стараюсь без особливої нужди туди не потикатись. Корені цієї проблеми, як на мою думку в хитрозадих "бляхарях", яких Порох наплодив в свій час. Любий студент, що нашкріб 700$ міг їхати до ПольщІ, і вибрати собі димлячого ржавого корча. Треба було тупо виходити з Стамбульської конвенкції, так ні, дехто вирішив "погріти руки" на потоках. Тай взагалі, нема чого видавати дозвільні документи на базар чи офісний центр, якщо в проекті немає стоянки, яка на 25% перевищує середньомісячну норму. А не вздовж тротуару, під прицілом дайців. А пішоходи, які тут раді щоб евакуатори купили - їх просто жаба давить від соціальної нерівності. Нічо, нашкребуть колись на машину - зрозуміють багато чого (може)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus