USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Майже 4,5 тисячі українських шкіл працюють тільки в онлайн-форматі

1 Лютого 2023 23:19
Освітній процес в очному або змішаному форматах здійснюється майже у 13 тисячах шкіл України.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» сказав міністр освіти та науки Сергій Шкарлет, передає Укрінформ.

«На сьогодні освітній процес відбувається в 12 926 школах, з них 8 563 школи працюють в очному або змішаному форматі. Тобто це майже 70%. Інші – це 4 463 школи – працюють виключно в онлайн-форматі. Це залежить від безпекової ситуації, наявності бомбосховищ, укриттів, які сьогодні облаштовані в закладах освіти», – розповів міністр.

Читати ще: Школярі можуть відставати на рік: омбудсмен розповів, як компенсувати прогалини у знаннях учнів

За його словами, з безпекових міркувань виключно в онлайні школярі навчаються в п’яти областях: Донецькій, Запорізькій, Луганській, Харківській, Херсонській.

З початку повномасштабного вторгнення війська рф пошкодили в Україні понад 2,6 тис. закладів освіти, 406 – повністю зруйнували.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus