USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Меми тижня: сосна корабельна, діти низької якості і лимони Тищенка

28 Червня 2020 22:40
Цього тижня, як напевно, ніколи раніше, «Слуги народу» ледь не щодня давали українцям поживу для творення мемів. Почалися насмішки з «лимонів Тищенка» і «заср@нців-далекобійників», далі ударною хвилею суспільство накрила «сосна корабельна» і звісно ж, «діти низької якості».

24 канал зібрав найсмішніші меми в одному матеріалі.

Сосна корабельна

Під час свого візиту до Миколаєва голова партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко і керівник однойменної фракції в парламенті Давид Арахамія приїхали презентувати офіс партії. Однак їх підвели увімкнуті мікрофони і трансляція на місцевому каналі. Думаючи, що ніхто їх не чує, вони по-сексистськи обговорювали жінку.

Звучали такі вислови: «Така піддута, звичайно, трохи. Трохи тюнінг, тон too much», «Робоча баба, як корабельна сосна» Спочатку ЗМІ писали, що всі слова були про колегу по фракції – Ірину Аллахвердієву. За добу кількість мемів про неї, як про «сосну» неабияк наплодилася в мережах.
Креативно-підприємливі одразу ж придумали футболки із написом "Я тобі не корабельна".
Чим далі, тим більше розгортався сексистський скандал. Спершу Корнієнко назвав розмову змонтованою журналістами. Змонтованою, так... Хоч це був прямий ефір на телеканалі. Сама Аллахвердієва, про яку нібито говорили політики, зухвало відповіла, що "особисте життя і зовнішність жінки обговорюють ті, хто до нього не мають жодного стосунку".
Діалог у стилі Бівиса і Батхеда


Окрім цього, Корнієнко обмовився і про Зеленського. Нібито, якби зайшла ця "баба до президента, він би викурив усі айкоси«.
Якщо ви раптом не чули цього легендарного діалогу і не знаєте, який рівень тюнінгу в обговорюваної «баби», то перегляньте наступне відео.

Скандальна розмова Корнієнка і Арахамії про «корабельну сосну». Увага, відео містить нецензурну лексику!
Опісля чергової хвилі мемів, Корнієнко записав відео, де вибачився за інцидент
. Сказав, що в розмові була згадка про Ірину Аллахвердієву, але виключно як про красуню.

Усе решта – про зовсім іншу людину, а саме про миколаївську бізнесвумен Тетяну Домбровську. Мовляв, вона вразила його своєю енергією і запалом до праці, але слова він підібрав образливі.

Хвиля мемів про сосну-Аллахвердієву одразу ж заспокоїлася, і тоді насміхатися стали загалом зі «Слуг народу».
Діти низької якості

Наступною топ-темою обговорень цього тижня стала Галина Третьякова. Спершу зазначимо, вона – голова Комітету Ради з питань соціальної політики. Нардепка заявила, що в сім’ях, які потребують матеріальної допомоги, народжуються діти «дуже низької якості». Тепер ще раз повторюмо: голова комітету парламенту з питань соцполітики.

Власне уся думка про соцвиплати:

«​Коли надаємо гроші, які використовуються сім’єю, і народження дитини відбувається не для того, щоб надати йому рівні права, освіту, а щоб отримати матеріальну допомогу, то отримаємо, скажу жорстко, дітей дуже низької якості», – висловилася Третьякова.

Як приклад протидії «безробітним», вона назвала ... стерилізацію. Так, за її словами діяли Британія і Сингапур. «Велика Британія дуже жорстока до тих, хто не працює. У них навіть колись був заступник міністра соцполітики, який сказав, що той, хто хоче отримати соціальну допомогу, повинен бути стерилізований»

Соцмережі одразу підхопили це необережне, м’яко кажучи, висловлення.
Адольфина Третьякова / Картинка з фейсбук-спільноти Goni Memasy
Поєднали цей мем і з попередньою тематикою про «корабельну сосну».


Цього на стерилізацію
Далекобійники-заср@нці

Зеленський неочікувано увірвався у вайбер-чат далекобійників, де ті спілкуються на тему «як обійти ваговий контроль». Президент обурився, що водії їздять перевантаженим транспортом тими дорогами, де це заборонено. Президент закликав не шукати шляхів для об’їзду і ... назвав далекобійників заср@нцями.
Відповіді від мережі не забаралися.Варто додати, що відео з далекобійниками з’явилося саме тоді, коли на заході вирувала повінь. Це столо окремою шпилькою для Зеленського.

Лимони Тищенка

Нардеп Микола Тищенко приїхав на місце вибуху у будинку на Позняках і привіз... лимони. Жовті і соковиті. Не йдеться про «лимони» як про мільйони.

Соцмережі підхопили ті лимони і почали насміюватися з Тищенка, який і до легендарних лимонів був одним із «найбільш мемних» нардепів.


Репродукція Сєрова «Хлопчик із лимонами
»
Народження кандидата / Картинка з фейсбук-спільноти «Процишин Офіційний»
Тиждень був настільки насичений на меми саме від «Слуг народу», що соцмережі вже не витримували. Зокрема почали міксувати топ-теми між собою, складати вірші і пісні.

На цьому і закінчимо наш огляд мемів. Пропонуємо також подивитися сюжет від журналістів 24 каналу про найсмішніше і наймиліше у мережі цього тижня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Бульба Показати IP 28 Червня 2020 23:25
З кого сміємося??? Народ заслуговує ту владу яку має.
Ирина Показати IP 29 Червня 2020 12:21
Сами же выбрали, теперь кушайте, поки очі не вілізуть!
євген Показати IP 29 Червня 2020 15:57
Зебільні депутати нічого путнього не зможуть видати в принципі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus