USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Мер Луцька: інформації про відключення світла в громаді поки немає, економте електроенергію

19 Жовтня 2022 23:12
У Луцькій громаді інформації щодо відключення електроенергії наразі немає. Підприємства та жителів громади просять бути енергоощадними.

Про це повідомив міський голова Луцька Ігор Поліщук.

«Нещодавно у ЗМІ була опублікована інформація щодо обмеження та тимчасових відключень електроенергії в Україні.

Щодо нашої громади. Щойно спілкувався з енергетиками, наразі точної інформації про відключення побутових споживачів немає. У разі надходження такої інформації – буду одразу вас повідомляти.

Разом з тим звертаюся з проханням зарядити телефони, ноутбуки, павербанки, ліхтарики та інші необхідні вам речі. Також прошу зробити критичний запас води.

Читати ще: Через обстріли електростанцій українців просять економити електроенергію. Чи це справді працює і що буде з технікою?

Звертаюся до керівників підприємств, установ та організацій з 07:00 до 23:00 по можливості зменшити споживання електроенергії. Таке ж прохання стосується і побутових споживачів – жителів нашого міста та наших сіл.

У місті ми також зменшили кількість вуличного освітлення та вжили інших заходів щодо зменшення споживання електроенергії», – йдеться у дописі.

Як ми писали, завтра, 20 жовтня, в Україні обмежать постачання електроенергії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Поліщуку Показати IP 20 Жовтня 2022 00:17
На Покрова вдень,13-14гол.світло на Відродження горіло!Є клепка???
Жорж Довгопрутень до Поліщуку Показати IP 20 Жовтня 2022 09:52
Ніт, а людям мікрохвильовки не включати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus