USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

Мер Луцька передав військовим чотири позашляховики та тепловізор

17 Грудня 2022 07:42
Нещодавно за кошти працівників Луцької міської ради, зібрані протягом трьох місяців як одноденний заробіток, було придбано для військових 10 надійних автомобілів підвищеної прохідності. Чотири із них армійцям передав 16 грудня міський голова Ігор Поліщук.

На передову поїхали три позашляховики КІА для бійців ДУК «Правий Сектор», ОЗСП «Любарт» та 14-ї окремої механізованої бригади, а також пікап «MAZDA» для 100-ї окремої бригади територіальної оборони. Усі автомобілі пройшли належне технічне обслуговування, інформують у міськраді.

«Для всіх підрозділів, що виконують будь-які бойові завдання, автомобіль є гострою необхідністю. Вони постійно потрапляють під обстріли, натрапляють на міни. Це вже не перший автомобіль, переданий нам, і ми надзвичайно вдячні колективу Луцької міської ради та міському голові Ігорю Поліщуку за постійну допомогу», – розповів боєць батальйону ДУК «Правий Сектор».

Разом із пікапом 100-й окремій бригаді територіальної оборони міський голова передав бійцям сучасний тепловізор.

Армійці кажуть: «Автомобілі саме такого типу нам надзвичайно потрібні, адже під час відпрацювання певних тактичних дій виникає необхідність встановлення додаткового озброєння. Пікап надає можливість розмістити не тільки особовий склад, а й встановити кулемет, в разі чого можна буде використати протитанкові засоби та багато іншого».
Колектив Луцької міської ради допомагає ЗСУ вже не вперше. З березня він передав військовим допомогу на суму в 4 мільйони гривень. Це амуніція, ліки, продукти харчування, засоби зв’язку, ремкомплекти. Продовжуватиме це робити і надалі, адже люди знають – перемога кується і на передовій, і в тилу.

«Приємно, що маємо можливість допомогти нашим військовослужбовцям, захисникам. Хочеться побажати, щоб ці автомобілі добре служили, щоб ніхто в них не попав під обстріл, щоб всі поверталися додому живими та з перемогою!

Цього разу передали чотири автомобілі, три з яких одразу ж вирушили на схід. Наступного тижня плануємо передати ще три позашляховики. Ми швидко впоралися із їхньою закупівлею, тож так само швидко плануємо їх і передати», – розповів міський голова Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анатолій Показати IP 17 Грудня 2022 08:33
міському голові велика подяка
Я до Анатолій Показати IP 17 Грудня 2022 16:52
Не одному міському голові , а усім працівникам міської ради. Працювали і віддавали свій денний заробіток усі працівники.
Ігор Показати IP 17 Грудня 2022 09:59
Можна було й тихо передати без фотосесій. А зарплату фотографа і журналіста передати на ЗСУ
Серафим до Ігор Показати IP 17 Грудня 2022 10:09
Можна було й не писати коментар, а піти попрацювати і частину з/п передати на ЗСУ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus