USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Мер Луцька вручив рідним загиблих захисників посмертні нагороди Героїв

20 Березня 2024 11:15
Луцький міський голова Ігор Поліщук вручив рідним загиблих захисників України – солдатів Олексія Ходирєва, Дениса Костюка та Віталія Шевчука – ордени «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

Про це повідомили у міськраді.

Ігор Поліщук подякував рідним загиблих військовослужбовців за те, що вони постійно підтримували та допомагали їм, а матерям – що виховали справжніх Героїв та патріотів.

«На превеликий жаль, саме завдяки їхній жертві та подвигу сьогодні у нашому місті не стріляють, немає такої розрухи, яка є в інших містах на сході України. Діти ходять в школи та садочки, дорослі – на роботу. Продовжується життя відносно в спокійному режимі, – зазначив він. – Хочу вам за це подякувати та подякувати нашим загиблим Героям. Я переконаний, що їхні імена та подвиг назавжди будуть вписані золотими літерами в історію нашого міста».
Читати ще: У Луцьку рідним загиблих військових вручили посмертні нагороди

«Хочу побажати, щоб ці нагороди були для ваших сімей та родин згадкою про велику любов до України, про велику жертовність та справжній патріотизм ваших рідних. Наше місто та наша громада ніколи не забуде про те, що вони зробили для усіх нас», – наголосив міський голова.

Нагороди отримали матері та батьки загиблих Героїв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus