USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.90 40.05
  • PLN 9.90 10.08

У Луцьку рідним загиблих військових вручили посмертні нагороди

8 Листопада 2023 12:49
Міський голова Луцька Ігор Поліщук зустрівся з членами сімей військовослужбовців, які віддали своє життя у війні з російськими загарбниками.

«Батькам, дружинам та дітям загиблих Героїв висловив співчуття в їхній непоправній втраті. Подякував за належне виховання та підтримку їхніх синів та чоловіків, і разом із підполковником Олександром Фурманом вручив державні нагороди, присвоєні, на жаль, посмертно», – повідомив він.

Відповідно до Указу Президента України «Про відзначення державними нагородами України» за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджено старшого сержанта Кудрявцева Дениса Ігорьовича (посмертно). Нагороду отримав син загиблого захисника – Тимофій.

Орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня нагороджено старшого лейтенанта Мартинюка Олександра Ксенофонтовича (посмертно). Орден отримав батько – Ксенофонт Дмитрович.

Орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня нагороджено капітана Чігасова Владислава Валерійовича (посмертно). Нагороду отримала мати – Алла Станіславівна.

Орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджено солдата Ярмольського Сергія Петровича. Орден вручено сину – Максиму.

Орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджено солдата Асматова Артема Андрійовича (посмертно). Орден отримала мати – Світлана Анатоліївна.

Орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджено солдата Іваницького Віктора Олександровича (посмертно). Орден отримав батько – Олександр Сергійович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus