USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Мер Луцька звернувся до прокуратури через «Свідомого» Покровського, який кинув на квартири учасників АТО

27 Березня 2024 10:37
На початку сесії міської ради 27 березня Луцький міський голова Ігор Поліщук звернувся до присутніх. Він нагадав, що журналісти провели розслідування та з’ясували, що один із забудовників не віддав на квартирну чергу для ветеранів АТО та сімей загиблих 8% від житлової площі в обмін на земельну ділянку під будівництво, як це було обумовлено в рішенні міської ради від 2015 року про передання ділянки.

Як відомо, це – забудовник елітного ЖК «Оселя парк», співвласником якого є очільник політсили «Свідомі», фактичний власник сайта і телеканалу «Конкурент» Андрій Покровський.

Йдеться про 1274,5 кв. м житла, які зараз коштують близько 48 млн 412 тис. грн.

Читати ще: Як «Свідомий» Покровський кинув сім'ї загиблих і ветеранів АТО на квартири й за безцінь отримав землю в Луцьку

«Один із забудовників, який через схему отримав земельну ділянку за безцінь у суборенду під будівництво, не передав 8% житлової площі, як це передбачалося, для ветеранів АТО і членів сімей загиблих. Дуже прикра ситуація. Ми зобов’язані на неї відреагувати, зробити все, що в наших силах, аби допомогти нашим ветеранам, сім’ям загиблих Героїв. Тому я звертаюся до прокуратури Волинської області з проханням подати відповідний судовий позов про зобов’язання забудовника, як передбачено рішенням міськради, передати 8% житлової площі на користь ветеранів АТО та сімей загиблих. Відповідну заяву я оформлю письмово і передам її у прокуратуру», – інформував Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Адвокат Показати IP 27 Березня 2024 11:33
А чому до прокуратури, якщо забудовник порушив умови угоди з міською радою. Міський голова має всі підстави від імені міської ради звернутись до суду з відповідним позовом. Більш того, міській голова має можливість в подальшому наполягати на розірванні ділових стосунків з цим забудовником
Петро до Адвокат Показати IP 27 Березня 2024 15:14
Щоб була показуха про рішучі дії, а справа поросте мохом, квартири будуть продані, дати не буде що і щоб виконати це рішення буде прохання виділити нову земельну ділянку а от на ній дамо 8% обіцяних попередньо та 8% нових - і знову по кругу….
Радувець Ларіса Показати IP 27 Березня 2024 11:48
Повернути ділянку у власність міста а курник знести показово, але не для слабака справа
Анонім Показати IP 27 Березня 2024 16:22
До прокуратури звертаються органи місцевого самоврядування з метою порушення кримінальної справи і представництва у суді. Мер зробив ве правильно
Анонім до Анонім Показати IP 27 Березня 2024 17:09
А що вже встановили склад злочину?
дідо Показати IP 27 Березня 2024 17:57
Чи покарають чиновника міськради,який слідкує за виконанням договорів.
dmd Показати IP 27 Березня 2024 23:45
Мер дещо багато на себе бере, нехай освіжить у пам'яті повноваження щодо посади котру займає

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus