USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мер Володимира-Волинського хотів дискредитувати нардепа Мельника?

11 Лютого 2013 09:36
Замість рішення про виділення приміщення для громадської приймальні народного депутата, міська рада передбачила 35 тисяч гривень на його ремонт. Про це повідомляє парламентський кореспондент Наталка Пахайчук.

Євген Мельник, народний депутат України від ВО №19, звернувся до Володимир-Волинського міського голови Петра Саганюка, щоб той передбачив приміщення для громадської приймальні народного обранця.

Саганюк же, зі слів Мельника, виніс на сесію міської ради питання таким чином: виділення коштів, зокрема 35 тисяч гривень, на ремонт приміщення для громадської приймальні народного депутата. Депутати міської ради відповідне рішення ухвалили. Тепер нардеп Мельник каже, що не знає, що з цим рішенням робити:
«Я вважаю цю ситуацію спробою дискредитувати мою персону. Адже ще до виборів Петро Саганюк всіляко перешкоджав мені, заборонивши проводити зустрічі з виборцями в школах і лікарнях. Тепер цей інцидент, коли було повністю перекручене моє прохання. Я попросив ж тільки кімнату, в якій є стіл, стільці, телефон та Інтернет. Якщо там потрібен ремонт, то я й сам можу його зробити за значно скромнішу суму. Думаю, що вистачить 500-700 гривень», - коментує ситуацію Євген Мельник.

Депутат каже, що хоче передати передбачені гроші фонду «Особлива дитина», який діє у Володимирі-Волинському. Але якщо перепрофілювати кошти не вдасться, то зробить усе можливе, аби повернути їх до бюджету. Депутат впевнений: крім дискредитації є ризик, що гроші на «ремонті» обов’язково «відмиють».

Тим часом Володимир-Волинський міський голова Петро Саганюк каже, що для громадської приймальні Мельника передбачили кімнату, серед тих, що були доступні – у приміщенні, де розташовано декілька структурних підрозділів міськради. Що ж до рішення ухваленого під час сесії про виділення 35 тисяч на ремонт, то Саганюк пояснив його просто: «В кімнаті тій треба вікно поміняти, двері. Кімнатка та на третьому поверсі біля архіву і там офіс «Свободи» поряд. Ми зробили все, щоб депутатові було зручно».

Саганюк також стверджує, що не мав наміру дискредитувати персону Мельника: «Я підтримую Мельника. Ми з ним порозуміємося».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
волиняка Показати IP 11 Лютого 2013 10:28
Саганюк хитрий лис-микита.
Горохівець Показати IP 11 Лютого 2013 10:36
Мельник, як мені видається, скандаліст і піарщик. Коли вже такий чесний і не бідний, то міг і купити собі квартиру, а не пхатися в десятиліття зайняті кімнати. Цікаво - він квартиру у Києві уже отримав? Ой не приведи господи з івана Пана.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus