USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Мера Одеси Геннадія Труханова затримали у «Борисполі»

14 Лютого 2018 11:15
Міський голова Одеси Геннадій Труханов, якому оголосили про підозру в корупційній справі, сьогодні, 14 лютого, вранці повернувся з-за кордону до України.

Чиновник прилетів літаком із Варшави до аеропорту «Бориспіль». Там його затримали прикордонники, які потім передали Труханова працівникам Національного антикорупційного бюро України. Про це пише «Українська правда».

«Відносно даного громадянина прикордонники виконали доручення одного з правоохоронних органів, проінформували ініціатора. Приїхали представники НАБУ, які вручили йому підозру», - сказав речник Держприкордонслужби Олег Слободян.

Зазначимо, що мера Одеси Геннадія Труханова підозрюють у привласненні, розтраті майна або заволодінні ним шляхом зловживання службовим становищем.

Нагадаємо, меру Одеси Геннадію Труханову і трьом його підлеглим 13 лютого НАБУ заочно оголосило підозру, адже всі вони знаходилися за межами України. Ще трьох осіб - затримали. Мова йде про справу щодо купівлі Одеського заводу тяжкого кранобудування за 185 мільйонів доларів. За збігом, півроку до цього будівля коштувала всього 11 мільйонів гривень. НАБУ встигло заарештувати рахунки, на які одесити переказали отримані гроші.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus