USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Мер Львова побачив, як змінився луцький завод за 20 років

18 Серпня 2014 12:49
Візит мера Львова Андрія Садового разом з міським головою Луцька Миколою Романюком на завод АТ «СКФ Україна» відбувся сьогодні, 18 серпня.

Будівництво одного з найбільших виробництв міста, підшипникового заводу ДПЗ-28, розпочалось іще в далекому 1976 року, а вже через 5 років спеціалісти ввели у експлуатацію перші потужності та налагодили випуск підшипників.

У квітні 1995 року відбулась приватизація заводу, а на початку 1998 року підприємство SKF виграло тендер, який дозволив йому придбати 28% державної долі акцій. Остаточно зміни закріпили 2007 року, коли назву підприємства з ВАТ ЛПЗ змінили на АТ «СКФ Україна». За станом на сьогодні доля акціонерного капіталу шведської корпорації складає 99,9%.

Підприємство спеціалізується на виробництві підшипників та супутньої продукції. Представництва компанії SKF є на всіх континентах Землі, що дозволяє реалізувати товари для таких брендів, як Volkswagen, MAN, Iveco, Isuzu, Daimler тощо.

У рамках зустрічі мерам Луцька та Львова продемонстрували частину виробничих потужностей на яких виготовляють підшипники. Також міські очільники мали змогу безпосередньо поспілкуватись з працівниками підприємства, серед яких, є чимало жінок.
До слова, середня заробітна плата на підприємстві сягає близько 4700 гривень.

Зі слів представників підприємства, керівництво установи переймається не лише виробництвом та бізнесом, а й зважає на проблеми та потреби працівників, а також не стоїть осторонь подій в країні. Так, у рамках благодійної акції на підтримку мобілізованих працівників заводу вдалось придбати бронежилети 5 класу захисту, комплекти військової форми, берці та кевларові каски.

Зі слів міського голови Львова, нинішні власники заводу розвивають підприємство належним чином.

«Тут дбають про атмосферу та культуру виробництва. Як виглядав завод років 20 тому, і як зараз – це дуже велика різниця», - резюмував він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Остап Показати IP 18 Серпня 2014 13:04
а ЯКЕ ВІДНОШЕННЯ ПАН МЕР МАЄ ДО ЗАВОДА??? ЧИ ЧИМОСЬ ДОПОМІГ ЧИ ХОЧ КОЛ СПИТАВ ЩО ТРЕБА???? ГРОМАДЯНИ НА ЕКСКУРСІЮ В ЗВІРИНЕЦЬ ХОДЯТЬ А ВОНИ НА ЗАВОД..... РОМАНЮК ПООДИ САДОВОГО ПО ДВОРАМ ЛУЦЬКА ПОХВАЛИСЬ ЧИСТОТОЮ ТА РЕМОНТАМИ ДВОРІВ......
Руслан до Остап Показати IP 18 Серпня 2014 13:49
А хто, як не ми, в першу чергу відповідає за чистоту та стан дворів? Любимо, вибачте на слові, все засрати, а потім сидіти дупою на дивані і чекати, що влада за нас буде щось робити... Хто хоче чистоти та порядку у дворах, той виходить і наводить цей порядок.
Остап до Руслан Показати IP 18 Серпня 2014 16:23
Своє подвіря в селі я сам і прибираю... а в місті за це платиться службам ТАК ЩО БУДЬТЕ ДОБРІ ТІ ГРОШІ ЯКІ Я ПЛАЧУ НЕ ПІЗ.....Ь А ВІДПРАЦЬОВУЙТЕ!!! А ЯКЩО НЕЗДАТНІ ТО ЯКОГО х...на балатувались на мерство???? ЩОБ БУРАТІНИ БУДУВАТИ????
Петро до Остап Показати IP 18 Серпня 2014 13:50
Та про що мова - вони тільки стрічки перерізати бігають. Допомоги не дочекаєшся. Аби лишень палки в колеса не ставили. Оце владці, якраз, добре вміють..
віто до Петро Показати IP 18 Серпня 2014 14:55
Все допомоги чекаєш? А сам на щось здатен? Балотуйся в мери , виграй і покажи всім, що таке справжній міський голова. Чи тільки язиком ляпати та стрічки розрізати зміг би?
Анонім до віто Показати IP 18 Серпня 2014 16:25
А ви якого балатувлись якщо бездарі?
Георгій Показати IP 18 Серпня 2014 13:33
Правильні слова!
Сашка Показати IP 18 Серпня 2014 13:37
А ви думаєте що у Львові кращі двори? там доріг нема,пропасть! Але Львівяни мера свого люблятьі поважають значить він щось та робить.
Лучанин до Остапа і Показати IP 18 Серпня 2014 14:10
Вельми шановні, а я так розумію, що саме ви ті люди які постійно прибирають в луцьких дворах і саме ті які кістьми ляжуть аби допомогти комусь!!! Почніть з себе а потім критикуйте когось трудяги нещасні!!!!!
Анонім Показати IP 18 Серпня 2014 21:58
НЕ щановні міські чиновники я плачу гроші не за те вам щоб САМОМУ В ЖВОРАХ ЛАТАТИ ЯМИ!!!!! ВЗЯЛИСЬ ПАХАЙТЕ!!!
Лучанка Показати IP 18 Серпня 2014 22:07
" Не питай, що держава зробила для тебе, запитай себе, що ти зробив для держави", тому спочатку зроби щось сам, а тоді будеш вирішувати, який мер і де він має ходити, по яких заводах і яких дворах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus