USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Мешканці Вишкова не можуть виїхати на роботу чи повернутися додому в час пік

27 Січня 2021 15:52
Мешканці мікрорайону Вишків у Луцьку не можуть виїхати чи повернутися додому у час пік. Причина – недостатня кількість маршрутних автобусів на рейсі. Ускладнює ситуацію й «правило сидячого пасажира» у транспортних засобах під час карантину.

Із відповідним запитом до Луцького міського голови Ігоря Поліщука звернувся сьогодні, 27 січня, під час пленарного засідання 5-ї чергової сесії Луцької міської ради, депутат Володимир Пшибельський.

Він зазначив, що до нього, як до обранця громади, неодноразово зверталися мешканці мікрорайону Вишків.

«Люди нарікають на постійні проблеми у роботі громадського транспорту, який сполучає Вишків з іншими частинами міста. В час карантинних обмежень ситуація загострилась. Велика кількість лучан з Вишкова не мають фізичної змоги виїхати чи повернутися додому у час пік. В суботу та неділю на рейс виходять дві маршрутки і лише до 16:00 години», – розповів депутат.

Він звернувся до міського очільника із проханням вжити заходів щодо збільшення кількості оборотних рейсів на маршрутах 26 та 26а.

На це Луцький міський голова Ігор Поліщук відповів, що до нього вже звернулися підприємці, які мають фінансові можливості придбати нормальні автобуси MAN, які нещодавно розпочали курсувати вулицями Луцька.

«Я скерував звернення до начальника управління транспорту та зв’язку Володимира Степанова, щоб він визначив, на які маршрути є необхідність додати нові автобуси. Тому ми працюємо у цьому напрямку, але запит ваш ставлю на голосування», – зазначив мер.

У результаті, більшість луцьких обранців громади депутатський запит підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
123 Показати IP 27 Січня 2021 16:08
а не тільки на вишків!!!!!!!!! дубнівська ще одне коло аду на яке добратись зась!!!!
Читач Показати IP 27 Січня 2021 16:54
Допустіть до ринку перевезень іноземців - будуть і нові автобуси, і чіткий графік, і реальні безготівкові тарифи!
Лучанин Показати IP 27 Січня 2021 17:32
А Володимирська як?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus