USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Міка винюхала 2 кілограми наркотиків

26 Січня 2012 11:16
Понад 2 кілограми наркотиків виявила службова собака Міка у багажному відділенні автобусу. Транспортний засіб їхав зі Львова до Бресту.

Про це повідомили Олег Личковський у прес-службі Луцького прикордонного загону.

Понад 2 кілограми наркотичної речовини виявили прикордонники Луцького загону та працівники митниці. Попередньо про перевезення наркотиків повідомили працівники СБУ.

Знайти речовину допомогла службова собака Міка, яку долучили до огляду автобусу. Той слідував зі Львова до Бреста через пункт пропуску «Пулемець».

Під час перевірки чотирилапий помічник зреагував на одну з сумок в багажному відсіку. Як з'ясувалося, в сумці наш співвітчизник віз 19 пакунків із рослинною речовиною, найімовірніше - марихуаною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Міка Ньютон Показати IP 26 Січня 2012 11:55
А я думала що я 2 кг винюхала. Я б стільки не може.
adams до Міка Ньютон Показати IP 26 Січня 2012 14:47
Судячи з твоїх пісень, ти винюхала 5 кг.
Раста Показати IP 26 Січня 2012 13:21
марихуана це не наркотик. Сигарети і водка це наркотик. Від ганжу ще ніхто не помер і нікого не вбив. Peace !!
я Показати IP 26 Січня 2012 20:05
підтримую Раста!!! люди зомбують водкою людей, споюючи для того, аби легше було керувати синьою масою людей... а наркотиками називають траву, яка лікує рак і з давніх давен рахувалася найкращими ліками... тим більше немає ніякої шкоди здоров'ю... водку кляту можна перевозити через кордон... як же ж без неї?.. а те, що притуплює ріст ракових клітин і покращує самопочуття людини - заборонено... дохніть на здоров'я заливаючи себе і свої хвороби водярою!!! Раста-респект!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus