USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На одного українця припадає 2 кілограми секонд-хенду

19 Вересня 2010 16:16
Щороку в Україну ввозиться 90 мільйонів кілограмів секонд-хенду.
Про це повідомив в ефірі телепрограми «Шустер live» віце-прем’єр міністр України Борис Колесников, пише zaxid.net.
«В Україну щороку ввозять 90 – мільйонів кілограмів секонд-хенду. Тобто кожен українець, починаючи від грудного маляти, на 2 кілограми одягнутий в секонд-хенд. Таке може бути? Не може бути. Тому що під секонд-хендом ввозиться абсолютно нова продукція, а українські підприємства втрачають роботу», – зазначив урядовець.

Водночас Борис Колесников уточнив, що ідея заборони ввозу в Україну секонд-хенду не розглядається як можлива частина Податкового кодексу, а як можлива частина Митного кодексу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Хохма Показати IP 19 Вересня 2010 20:48
Секонд-хенд не є конкурентом українським товарам, а є конкурентом китайському барахлу. Після того як презерватив зїздив в Китай видали ці зміни до митного кодексу. ПРидуркі, прості люди хоч мають в що вдіватись, а в їх і це забирають.
Скажена Мама Показати IP 20 Вересня 2010 11:42
На одну мене припадає кілограм 5! )))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus