USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Міхаель Шумахер вийшов з коми, – ЗМІ

11 Вересня 2019 15:29
Легенда Формули-1 Міхаель Шумахер був доставлений в паризьку клініку Жоржа Помпіду, де проходить курс лікування за допомогою стовбурових клітин. Про це повідомляє французьке видання Le Parisien, передає УНІАН.

«Можу вас запевнити, що він у свідомості», – сказала виданню одна з співробітниць клініки. При цьому інших подробиць про стан Шумахера поки немає. Видання зазначає, що на першому поверсі клініки можна побачити охоронців.

Відвідати «Шумі» приходив його близький друг, колишній бос «Феррарі» Жан Тодт, який провів у госпіталі 45 хвилин.

Лікуванням Шумахера займається професор Філіп Менаше, якого називають «піонером клітинної терапії».



Нагадаємо, в грудні 2013 року Шумахер отримав серйозну травму голови під час катання на лижах. Спортсмен перебував у комі, але потім його стан покращувався. В кінці минулого року з’явилася інформація, що Шумахер йде на поправку. За даними ЗМІ, колишній автогонщик більше не потребував у штучному апараті вентиляції легенів і не був прикутий до ліжка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus