USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Міліція знайшла в Луцьку батьків убитої повії

15 Березня 2012 20:52
Правоохоронцям вдалося встановити особу вбитої у Німеччині повії з Луцька та знайти її батьків.

На прохання журналістів німецької газети «Більд», які приїхали до Луцька, батьків вбитої дівчини допомогли розшукати працівники Луцького міськвідділу міліції та дільничний інспектор, - повідомляє радіо СіД ФМ із посиланням на «компетентні джерела».

Зі слів джерела, батьки відмовляються спілкуватися з будь-ким. За неофіційними даними, мати нібито впізнала у вбитій свою дитину.

Нагадаємо, поліція та прокуратура німецького міста Білефельд розслідують вбивство української повії, зниклої три роки тому у Герфорді. Її тіло наприкінці лютого знайшли у місті Шпенге в морозильній камері в гаражі.


До моменту свого зникнення дівчина працювала повією під псевдонімом «Інес» у борделі Герфорда.

Згідно з інформацією свідків, Ольга родом із Луцька і на момент зникнення їй було 20. Тіло дівчини німецька поліція знайшла два тижні тому. Гараж орендував 42-річний Якоб, німець киргизького походження, який 2007-го вже був засуджений за торгівлю жінками.

Після страшної знахідки Якоба затримали. З’ясувалося, що він і Ольга зустрічалися. Якоб головний підозрюваний, але свідчення давати відмовляється. У задушеній електричним кабелем дівчині лучанку Ольгу свідки впізнали по золотому ланцюжку з хрестиком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 30
Док Показати IP 15 Березня 2012 21:00
Журналісти і менти! Батькам ви також сказали, що знайшли їх дочку повію мертвою? Заради заголовка навіть смерть людини не зупинить вас у гонитві за мнимим рейтингом... ... !
тиць-здиць до Док Показати IP 15 Березня 2012 21:55
І як то ще не додумались тута викласти паспортні дані батьків, з поштовою адресою? Аж дивно.
AntiUkr Показати IP 15 Березня 2012 21:26
Док прав.
Zavtramen Показати IP 15 Березня 2012 22:15
Предлагаю снять кино - "Судьба проститутки"...
луцик Показати IP 15 Березня 2012 22:42
Це ж яка журналістська курва може так збиткуватись над загиблою? Вона гроші з бюджету держави укра не крала. Чого такий насміх????
Семен Показати IP 15 Березня 2012 23:30
Это древня професия. Еще и Луцка не было, а улица Рівненська уже была. КВН.
Батько Показати IP 16 Березня 2012 07:46
Я б так не написав і не назвав би дівчину повією. Можна себе уявити на місці батьків, які три роки нічого не знали про дитину. Це жорстоко і антигуманно. Нікому не відомо, як вона туди потрапила і з яких причин. В світі в борделях "працюють" багато українських красунь, але ніхто не знає, з яких причин вони там опинились. В переважній своїй більшості, не від солодкого життя. А хто скаже, скільки повій - німкень, француженок, англійок, іспанок, полячок "працюють" на таких "посадах" в Україні? Немає таких. Хто приїде в жебрацьку державу? Почніть з держави, чи може вона забезпечити нормальне життя для молоді? Чи може сьогодні кожна молода дівчина гарно одягнутись, вчитись навіть в непрестижному вузі, добре харчуватись, купити житло? З цього треба починати. То ж, чи варто тут виступати з примітивною, як граблі, іронією, про "кіно" чи з іншими осудами, під ніками насолоджуватись чужою бідою і топтатись на ній?
Bild-press Показати IP 16 Березня 2012 08:18
http://www.....de/owl/6380748_Ukrainische_Medien_greifen_Mord_an_Olga_P._auf.html
today Показати IP 16 Березня 2012 09:00
Безплатний сир - тільки в мишоловці.
AntiUkr Показати IP 16 Березня 2012 13:05
Для так называемого "Батька" Каждая четвертая б-дь в Европе -украинка. "...з яких причин вони там опинились. В переважній своїй більшості, не від солодкого життя" Они наивные не знали куда едут , зачем, и чем будут зарабатывать на жизнь? И кто создал эту "не сладкую жизнь"? По моему сами.
Мама Показати IP 16 Березня 2012 13:51
Ага в 20 років таке несолодке життя було. Звинувачуймо всіх, всі винні, що вона передком гроші заробляла. І батьки знали що вона там робить.
теж мама Показати IP 16 Березня 2012 14:17
Не судіть і не судимі будете! Дуже шкода, бо теперішня молодь не від "солодкого життя", а заради солодкого життя здатна на багато. Дитина, всього 20 років, як вона там опинилась7 Чого батьки не знають чи не хочуть знати де і з ким їх діти? Щоб потім не плакати і не нарікати, то треба виховувати з пелюшок. Хоча і тут не вгадаєш, бо зустріне якогось дурня і полетить в світ за очі.... Шкода
Л Показати IP 16 Березня 2012 14:20
"Працювала повією під псевдонімом «Інес» у борделі Герфорда" А скільки таких українських "Інес" працюють за кордоном не з доброї волі? Дівчат усіх шкода. Ольгу не вернеш. Іншим застереження.
Ще одна мама Показати IP 16 Березня 2012 15:02
Антиукру. А серед твоїх брудних кацапів кожна перша - б...ь, к...а і проститутка.
ще одна мама Показати IP 16 Березня 2012 15:44
різні могли бути причини, але померлого нормальні люди не судять. А для АнтіУкр нафіг з Укр.
Знайома Ольги Показати IP 16 Березня 2012 21:43
Угомоніться ЛЮДИ!!!!!! Хоча хто такі "люди"? Це дивні істоти, звірі зачасту... Таке вчинити з дівчиною!!!!!! А "повія" має ЦІНУ І ГІДНІСТЬ часто більшу, ніж всі інші ПРАВЕДНИКИ! Що за гріш батька рідного продадуть!
AntiUkr Показати IP 17 Березня 2012 18:49
Редакция пропускает личностные оскорбления националистического характера. Вывод-модератор Мирослав Ватащук сам националист, и сам нарушает редакционные правила.
AniUkr Показати IP 17 Березня 2012 19:15
Для "Знайома Ольги". Это ты точно, со знанием дела, заметила: "А "повія" має ЦІНУ". Дай телефончик. Может когда воспользуюсь.
Знайома Ольги до AniUkr Показати IP 19 Березня 2012 18:56
"ПОВІЯ" це з вашого контексту, Шановний Анті, і зовсім не означає, що дівчина цим жила... а те, що хотіли на ній заробляти гроші, такі приміром, АНТІГЕРМАНЦІ, .. то це інша справа:(. Тому телефонуйте 101, 102...
★Че[love]чек★ Показати IP 18 Березня 2012 19:00
Эта, как ви говорите, проститутка, заканчивала ВДУ ин.яз. и уехала за границу по обмену опытом. Будучи за границей она два года поддерживала связь с родными, высылала деньги. По прошествии двух лет связь с ней прекратилась. Что с ней случилось, никто не знает. Бедная мать три года о ней ничего не знала. И тут такое... Злорадствовать по этому поводу не этично, это тебя касается в первую очередь, АнтиУкр. Вот ты и показал всю свою воспитанность, праведник ты наш!!!
AntiUkr Показати IP 19 Березня 2012 09:49
★Че[love]чек★, это ты по теми заметил: "уехала за границу по обмену опытом". Я не показываю свою "воспитанность", и я не праведник, тем более-ваш. На...ть на ваши фарисейские оценки. Меня интересует знать -это очень вкусно кушать за деньги заработанные таким образом?
Бридко Показати IP 19 Березня 2012 13:54
Кінчила ВДУ і поїхала вчити німкень, як треба давати. К...ва є к...ва.
Кінець світу Показати IP 19 Березня 2012 17:07
Незнав, що ВДУ таких професіоналок випускає, щоб у 20 років, дав Німечинну, дав бордель. Хто винен, що дівка спритна попалась.
анонім Показати IP 19 Березня 2012 20:58
Я не можу тільки зрозуміти одного, для чого писати стільки бруду, невже в вас нічього немає святого?! Я звертаюсь і до редактора і до коментаторів. Ви всі так смачно обговорюєте цю тему, що аж моторошно робиться , який все ж народ ницийі жорстокий ...невже так важко просто поспівчувати...і не писати того "лайна". Батькам важко, а ви просто - ніхто, шоб обговорювати цю тему, тим більше якщо б ця стаття була і справді правдивою, а для вас це черговий ласий шматок для обговорення..
AntiUkr Показати IP 19 Березня 2012 23:15
Персонально для "Знайома Ольги" "Повія"- это не из контексту, это из названя поста, а также твоего лично текста. Именно ты первая озвучила имя. Претензии к автора и к своему неумению формулировать свои мысли. Хотя откуда им взятся? Кстати имя "повії" разболтала ты. Так, что уже все высчитали кто это, где училась, а следовательно кто родители. Я думаю они теперь тебе искренне признательны за рекламму. За бугром твоя подружка явно не бедствовала-цепочка с камешками на пару сотен тянет. Интересно немцы отдадут вещдок после суда, или конфискуют? А родители высокоморальной студентки будут требовать вернуть "все, все, что нажито непосильным трудом.Три портсигара..."???
Знайома Ольги до AntiUkr Показати IP 22 Березня 2012 21:47
Анті, переглять статтю.. Ім"я та деталі були написані 15.03. та і в першій статті від 14.03..також. Тому, перш ніж критикувати чужі формулювання думок. Необхідно (без думок) хочаб читати текст. ..До речі, можна ще раз перечитати мій попередній коментар! Черговий раз переконуюсь: ".. в свому оці й колоди не видно"
AntiUkr Показати IP 23 Березня 2012 08:46
Цитата: "Необхідно (без думок) хочаб читати текст" А это как? Ты хоть поняля сама, что написяла.
Знайома Ольги до AntiUkr Показати IP 23 Березня 2012 16:40
Для AntiUkr особисто: це коли не роздумуєш над текстом, а просто сприймаєш інформацію. А то за роздумами і власними фантазіями, Ви шановний, не помічаєте про що йдеться в тексті.
AntiUkr Показати IP 24 Березня 2012 13:40
Для "Знайома Ольги". Блеск, шик. И отвечатьна коммент не надо. Вся д..ь на виду.
Она же.. до AntiUkr Показати IP 25 Березня 2012 22:02
Да и не надо!!!.. ..ВСЁ на виду!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus