USD 39.65 39.97
  • USD 39.65 39.97
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.15

Німецька поліція розслідує вбивство повії з Луцька

14 Березня 2012 17:35
Тіло української повії, зниклої три роки тому у Герфорді (Німеччина), знайшли в морозильній камері наприкінці лютого у німецькому місті Шпенге. Дівчину, родом з Луцька, задушили електрокабелем.

Про це інформує Укрінформ.

Поліція та прокуратура німецького міста Білефельд розслідують вбивство української повії, зниклої три роки тому у місті Герфорд. Її тіло знайшли наприкінці лютого цього року в морозильній камері у місті Шпенге.

«За попередніми висновками, жертвою вбивства стала громадянка України Ольга», - повідомила речниця поліції Білефельда Зонья Ремерт. За її словами, до моменту свого зникнення близько трьох років тому дівчина працювала повією під псевдонімом «Інес» в борделі Герфорда.

Згідно з інформацією свідків, Ольга - родом із Луцька, на момент зникнення їй було 20 років. «Зараз ця інформація перевіряється нашими колегами в Україні», - додала Ремерт.

Тіло дівчини німецька поліція знайшла два тижні тому у морозильній камері в гаражі у містечку Шпенге. Гараж був орендований 42-річним Якобом, німцем киргизького походження, який у 2007 році вже був засуджений за торгівлю жінками і відсидів 39 місяців. За інформацією правоохоронців, Якоб спеціалізувався на постачанні у німецькі борделі переважно дівчат з України, яким робив фальшиві литовські паспорти.

Після страшної знахідки Якоба, який мешкає у Бад-Зальцуфлені, затримали. За словами Ремерт, він є головним підозрюваним у вбивстві дівчини, але відмовляється давати свідчення. Ідентифікувати жертву, задушену електрокабелем, вдалося лише на цьому тижні. Свідки впізнали в опублікованих поліцією фото вбиту повію Інес з Герфорда. Знайдений на жертві золотий ланцюжок із хрестиком був ідентичний прикрасі Ольги, фотографії якої надали свідки.

Інші подробиці розслідування наразі не розголошують. За інформацією німецьких ЗМІ, слідству допомогло також свідчення брата головного підозрюваного Хайнца.

Той теж впізнав на фотографіях Ольгу, яка раніше працювала у його борделі в Оснабрюку, а пізніше у Герфорді, де познайомилася і почала зустрічатися з Якобом.

За словами Хайнца, три роки тому дівчина раптово зникла, але брат так і не сказав йому, що сталося.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
тиць-здиць Показати IP 14 Березня 2012 19:05
Нашого цвіту - по усьому світу...
Прохожий Показати IP 15 Березня 2012 10:27
http://www.mk.ru/politics/world/article/2012/03/13/680948-telo-devushki-s-ukrainyi-tri-goda-prolezhalo-v-holodilnike-zhitelya-germanii.html
бу Показати IP 15 Березня 2012 12:02
помню один даун недавно рассказывал(на сайте вн)как хорошо ездить на заробатки в европу.как украинцев там любят и уважают за "працювитисть"
Я Показати IP 15 Березня 2012 15:01
І що тобі дівчино українських х...в мало було?
Знайома Ольги до Я Показати IP 16 Березня 2012 13:04
Як оце можна писати всякий бруд? я про заголовок .. та інше... Не знаючи людини - робити такі висновки!!!!!! В свому оці колоди не видно. А у чужому тріска завжди більшою колодою видається!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus