USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Міні-футбол, шахи та настільний теніс: на Волині відбулась обласна спартакіада серед депутатів

6 Грудня 2021 21:42
5 грудня 2021 року у Луцьку, на базі ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні, відбулася традиційна обласна спартакіада серед депутатів обласної, районних, міських, селищних та сільських рад.

Змагання приурочені до Дня місцевого самоврядування і мають на меті популяризацію фізичної культури і спорту, пропаганду здорового способу життя, активізацію фізкультурно-оздоровчої, реабілітаційної та спортивної роботи, інформує пресслужба Управління у справах молоді та спорту ОДА.

У змаганнях участь взяли збірні команди Володимир-Волинського, Камінь-Каширського, Ковельського, Луцького районів та Волинської обласної ради. До їхнього складу увійшли переможці відбіркових змагань, які відбулися в громадах.

До слова, депутати різних рівнів боролися за перемогу у міні-футболі, волейболі, шахах та шашках та настільному тенісі, в особистому та командному заліках.

Отже, у підсумку змагань перше місце з футзалу виборола команда Луцького району, у волейболі першість дісталася Володимир-Волинській збірній, у настільному тенісі перемогу вибороли Олена Жуйвода та Сергій Литвин з команди Володимир-Волинського. У шашках найсильнішими виявилися представники обласної ради – Ірина Патлашинська та Роман Карпюк; у шахах - Тетяна Бабіч (збірна Ковельського району) та Олександр Бик (команда Волинської облради). Депутати Волинської облради Ольга Омелько та Валентин Кошельник також здобули срібні нагороди у настільному тенісі.

У загальнокомандному заліку за результатами усіх видів спорту за програмою спартакіади перше місце посіла команда Володимир-Волинського району, друге місце дісталося команді Ковельського району, а почесне третє місце посіла команда Луцького району.

Зауважимо, що переможці візьмуть участь у Всеукраїнській спартакіаді серед органів місцевого самоврядування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus