USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Міносвіти рекомендує школам перейти на «дистанційку» через негоду

12 Лютого 2021 22:03
Міністерство освіти закликало керівників навчальних закладів розглянути можливість організації освітнього процесу в дистанційній формі на період ускладнення погодних умов.

Про це йдеться в оприлюднених у п’ятницю, 12 лютого, рекомендаціях МОН.

«У зв’язку зі складними погодними умовами і зниженням температури повітря, Міністерство освіти і науки України рекомендує вжити невідкладних заходів, спрямованих на збереження здоров’я дітей та належну організацію освітнього процесу», – повідомляє пресслужба Міносвіти.

Читати ще: Сильний вітер та хуртовина: в Україні очікують погіршення погодних умов

Відповідний лист Міністерство направило керівникам департаментів (управлінь) освіти і науки обласних, Київської міської державних адміністрацій та керівників установ загальної середньої освіти.

«Просимо розглянути можливість організації навчання учнів з використанням технологій дистанційної освіти, інтернет-ресурсів», – йдеться в листі.

Також рекомендується роз’яснити учням небезпеку переохолодження та розповісти про техніку безпеки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Просто Показати IP 13 Лютого 2021 04:23
Треба зекономити кошти на опалення-освітлення.
Климкин Показати IP 15 Лютого 2021 11:41
хорошая идея

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus