USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Міська влада нас «кинула», - підприємці. ФОТО

6 Квітня 2011 10:57
Луцьку міську раду знову пікетували - підприємців з торгівельного ряду на Завокзальному ринку стверджують, що їхні вимоги, висунуті тиждень тому до міської влади, з якими мерія, з їх слів, погодилася, і досі не вирішені.

Нагадаємо, акцію протесту підприємці проводили 28 березня, вимагаючи від луцького міського голови звільнення начальника юридичного управління міськради Марини Мартіросян.

За словами пікетувальників, юристка ніяк не сприяє вирішенню конфлікту між ПФ «Скорпіон сервіс» та підприємцями із торгово-пішохідного ряду між вулицями Кравчука (ТЦ «Ювант») та Карпенка-Карого (Завокзальний ринок), а навпаки подає завідомо неправдиві відомості до суду.

Зрештою 29 березня представникам підприємців, як вони розповіли, вдалося зустрітися із першим заступником мера Святославом Кравчуком. Кравчук, запевняють підприємці, пообіцяв особисто розібратися у проблемному питанні та запевнив, що все вирішиться на користь підприємців.

«Протягом тижня ніяких змін не відбулося. Було доручено розібратися Святославу Кравчуку. З ним ми нібито все вирішили. Але всі ці домовленості не виконалися», - зазначив представник підприємців Олександр Пасічник на черговому мітингу, який відбувся 5 квітня і на який прийшло близько ста чоловік.

Цього разу невдоволені підприємці зустрічалися з міським головою Миколою Романюком. Представники пішли у приміщення мерії, а під стінами стояли пікетувальники зі згорнутими плакатами – чекати результату переговорів.

Проблема підприємців – Мартіросян?

Нагадаємо, підприємці невдоволені тим, що начальник юридичного управління Марина Мартіросян «принесла в господарський суд документ, який стверджує, що нібито між «Скорпіон-сервіс» і міською радою на даний момент існують правові відносини, а саме договори оренди земельної ділянки».

Це не відповідає дійсності, кажуть підприємці і вимагають від міської ради повідомити суд про те, що у ПФ «Скорпіон-сервіс» немає правових відносини з міськрадою. Натомість такі є у них – підприємців. «От наші інтереси і представляйте», - кажуть вони.

Проте, як стверджує представник підприємців Олександр Пасічник, у міськраді хоч і пообіцяли це зробити, та подала до суду нову заяву, яка знову ж не відповідала вимогам підприємців.

Як стало відомо «ВН», з міської ради до суду надійшло клопотання призупинити справу у зв’язку із створенням робочої групи, яка має розібратися у конфлікті.

«Юридично некоректна заява була відкликана, але не було вмотивовано, чому відкликається, бо так треба за законом. Також не була вмотивована причина подання нової заяви. А щоб суд на це зважив, треба ж обґрунтування», - стверджує, проте, Пасічник.

«Не юристка, а школярка»

Поясненнями Марини Мартіросян підприємці залишилися не задоволеними, натякаючи на її некомпетентність.
«Вона пояснює, що потрібна ціла група для вирішення цього питання. Але ж воно не є таким складним для юриста, це питання, як для школяра», - зауважив підприємець Пасічник.

Тим часом мер міста, схоже, як завжди обережний і неконкретний у своїх висловлюваннях.

«Міський голова Микола Романюк сказав нам, що хоче об’єктивно розібратися. А мені здається, що таку позицію міському голові, на мою думку, навіює Мартіросян», - переконаний підприємець.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 26
волинянин Показати IP 6 Квітня 2011 12:58
мартирясян- це безграмотна баришня з ДУЖЕ! завищеною самооцінкою. Але не так довго чекати поки вона доведе Романюка до криміналу- і на тому її карьєра закінчиться.Після такого піару думаю їй тільки за кордоном працювати прибиральницею- ні в Луцьку , ні в Україні роботи вона вже собі ніколи не знайде
я з луцька Показати IP 6 Квітня 2011 14:02
Нічого, чоловік просуне куди завгодно.
не байдужий Показати IP 6 Квітня 2011 14:41
на сміх курам такі мітенги. зібралось парулюдей і хочуть диктувати умови мерії у приватному спорі між скорпіоном та підприємцями. мартіросян що їх адвокат? чи вони самі не можуть сказати в суді, що не має договірних відносин? а може вони є, і вони цього бояться, таким чином намагаючись примусити мерію, під тиском говорити на чорне біле і навпаки? так зборища можна організовувати де завгодно. я б на місці мартіросян подав би заяву в правоохоронні органи за наклеп.
Замахавшийся цією брехнею Показати IP 6 Квітня 2011 15:04
Скільки можна лобіювати свої незаконні права на цей ряд. Народ, ви захищаєте цих підприємців, які торгують на цьому ряду? А Ви знаєте, що ці нещасні "черепашки" на цьому відрізку Варшавського бізнесу - це мізер у їхніх загальних заробітках? Ви бачили їхні Хати? Більшість лучан, порівняно з їхніми бідними халупами мешкає в ящиках з телевізорів. Але це жиди, які за копійку вдушать матір.
Exaboto до Замахавшийся цією брехнею Показати IP 6 Квітня 2011 17:46
ОООО, всплила справжня хохляцька натура :). Жабка то давить :). Хоча я теж проти цього ряду... Впевнений, що в підприємців нема жодних прав на цю землю. Хай забирають свої халабуди. Краще цивілізований тц ніж ці черепашкі. А ми ще в Європу хочумо :)..
Exaboto до Exaboto Показати IP 6 Квітня 2011 17:47
хочемо :)
Перехожий до Замахавшийся цією брехнею Показати IP 6 Квітня 2011 21:08
Мені всерівно-хто яке має житло, а те що Скорпіон-сервіс не із бідних= це напевне точно! Просто нема у нас толкових грамотних керівникв міста.Все робиться тихенько за відповідні інтереси. ВЛАДА МІСТА ПОВИННА НЕГАЙНО СКАЗАТИ ЩО БУДУВАТИ =ЧИ НЕБУДУВАТИ= В ТОМУ РЯДУ І КРАПКА.
Вітя Показати IP 6 Квітня 2011 15:52
на те він і чоловік,щоб куди завгодно просунути...
Goodimenko Показати IP 6 Квітня 2011 16:55
Юристів в міськраді немає. Є бездарні, колись оформелені по блату на роботу, особи. От і тяжко їм нині. Але ж і міськрада не потягне оплатити роботу нормальному юристові. От і зявляються всялякі Мартіросяни. Щодо підприємців і Скорпіон-сервісу, то такі питання вирішуються в стінах суду. Якщо ж вийшли мітингувати, то хочуть підтримки від громади міста. А кого громада має підтримати якщо суті спору не розуміє? Я, наприклад, за підприємців, бо їх багато і вони лучани. Але ж якшо вони зловживають фактом, що їх багато і вони лучани, то може мені варто підтримати Скорпіон-сервіс, в якого підприємці, змовившись, вирішили щось там відсудити? Де правда? Дайте нам факти, опублікуйте документи по справі, ато ходять з лозунгами, а толку?!!
Підприємець з "Юванту" Показати IP 6 Квітня 2011 17:20
Ці іржаві контейнери на Завокзальному ринку давно пора знести, як ганебне спекулянтське явище Волині і України. На їх місці постане Ювант-2, власник якого давно судиться з цими пігмеями - мельниками і гвоздіками за звільнення землі. Земля належить Юванту, але підприємець колись віддав її в оренду. Влада повинна допомогти прибрати цих задрипаних полішуків-спекулянтів, які ще 20 років назад на Колимі виносили б з нір вольфрам. Що більше потрібно місту - смердючі бляшанки чи красива і зручна споруда для підприємців типу магазину "Ювант"? Про якесь там заперечення не варто навіть вести мову. Влада повинна викинути цих задрипанців негайно!!!!
Romka до Підприємець з "Юванту" Показати IP 7 Квітня 2011 09:04
"На їх місці постане Ювант-2" - Навіщо? для кого? Люди, ви читаєте статистику чи так...як холопи бігаєте по цьому світу і бурячки на городі ростите? Скоро підприємців небуде. Щомісяця закривається по всій Україні близько 50тис підприємців. Мало того що центральна влада хоче знищити дрібне та мале підприємництво та щей на місцях душать. А Романюк... якщо ви читали новини то певне памятаєте хто, за словами Романюка, має добудувати міст... А тут і хочеться і колеться. З одного боку Скорпіон якому треба ювант-2,3,5... а з іншого боку люди ("всезнаючі" про статки інших) яким місток треба, ще збоку кредити попереднього мера душать а зверху думка: "навіщо воно мені здалось це мерство?"
Не підприємець до Підприємець з "Юванту" Показати IP 7 Квітня 2011 09:57
"Влада повинна допомогти прибрати цих задрипаних полішуків-спекулянтів, які ще 20 років назад на Колимі виносили б з нір вольфрам" А звідки ваші батьки родом? Можливо з Львівської області, з Радехівського району? Чому олішуки нижча раса, а ви вища. Погляньте в дзеркало і все там побачите...
Vasulko до Підприємець з "Юванту" Показати IP 7 Квітня 2011 20:54
Такої тупості і хамства в одному мурлі давно не бачив-відразу видно вплив главного лисого барана типа токарського. А без тих підприємців-вася повний нуль-хто ж платив йому оренду до 100дол за 1м ."Жадность фраера погубит" Р.С.А що вася вже став аристократом-так як і мером,майбуть
Spaceman Показати IP 6 Квітня 2011 17:49
Нічого страшного, помахають трохи прапорами баригі, і розійдуться. Ті черепашки вже їм десять разів окупилися, сам знаю таких "підприємців". Хат/котеджів/лексусів мають дітям і внукам, і ще їм мало. Совісті зовсім в людей немає.
продавщиня Показати IP 6 Квітня 2011 18:02
Да ті підприємці все брешуть ! В них і документів ніяких нема і доказів ! Вони на тому ряду вже кілька років торгують , ніяких податків і аренди нікому не сплачують і нас простих продавців не оформлюють , а як тільки налогова перевірку влаштовує , то всі ці магазини закриваються , а нас продавців на вулицю як непотріб виганяють . А хіба було би погано працювати в теплому ЮВАНТі !? Так ні вони будуть адвокатам платити і людям нормальним життя не давати ! За копійку вдавляться , не свята ,не жалості ні поваги до працівників своїх в них нема . І стоять там не ті "підприємці " а ті нещасні продавці та друзі одного з синів ціх невдоволених , які в технікумі навчаються і на дискотеку підзаробляють . Оце пишу , бо дуже наболіло дивитися на все це !!!
Romka до продавщиня Показати IP 7 Квітня 2011 11:50
"Продавщиня" ))))) В теплому Юванті тіж самі підприємці що і в "черепашках".... продавщиня... ото видно яким Ви були чи є продавцем. Одні дискотеки в голові. А з технікуму вийдете та навіть касового апарата не знаєте, не можете здачу видати правильно. Про оформлення і говорити годі - половина з вас навіть не знають що це таке...
продавщиня до Romka Показати IP 7 Квітня 2011 20:00
Про дискотеки я давно вже не думаю , тому що мені вже за 30 років . А ви люди подивіться самі як ці так звані підприємці з людьми , які на них працюють , говорять . Вони нас за розумних людей не рахують . І за квартири і за комунальні послуги вони не сплачуюють , а тільки дурять , крадуть , пьють та гуляють . Ви би бачили якою розпустою вони займаються ,колі за товаром їздять !!! Ганьба!!!
Лучано Показати IP 6 Квітня 2011 20:31
Що за ДИБІЛІЗМ!!! Хто хоч трохи знає державну службу то йому відомо, що ЮРИСТИ НЕ ПРИЙМАЮТЬ РІШЕННЯ!!! Рішення приймає міський голова!! А юрист виконує лиш його волю. Якщо юрист дозволить собі самостійності, то завтра він уже не буде працювати. А тому дайте споуій Мартиросян. Якщо маєте претензії - складайте Романюку.
ё-ё Показати IP 6 Квітня 2011 20:47
Там не юрист нужен,а бульдозер.Нашли крайнюю,аж противно.Это сцикливое хамьё только и может девочек запугивать.
паша Показати IP 7 Квітня 2011 00:07
шестеркі по прокидались))
Адвокат Показати IP 7 Квітня 2011 07:47
Головний полішук там - Пасічник. Він задає тон, корчить з себе великого знавця права, представляється кандидатом наук і стоїть трусами з дружиною торгує. Це він там всіх бунтує. Цей козячий базар далеко зайшов лише тому, що на ньому наживаються адвокати. Вони апріорі знають, що справа провальна, але ще можна рік-два протягнути, щоб виссати немалі гроші. Бульдозера туди, і якомога швидше. Все зрівняти з землею, як колись зрівняли Карфаген. Зрівняти і засіяти сіллю землю, щоб там не плодились пасічники і та бидлота, яка вже десяток років мутить воду. Ганьба беззубій владі!
Стороння особа, без інтересів Показати IP 7 Квітня 2011 09:16
Скажу відверто: 1. Знаючи власника Юванта, не з тих він людей, аби його купка підприємців ошукала, радше він, як особа з цікавим минулим звик людей ошукувати; 2. Замовні коментарі про бариг, які вкинувши у металоконструкцію до 20тис. у.о. і відбиватимуть ці гроші ще років 5 - це сторона Токарського; 3. В судах підприємці правди не знайдуть, їх виграє власник Юванту, бо наш суд - самий справедливий у світі суд... 4. На місці міської ради треба шукати компроміс і дати змогу розширятися Юванту до мосту. 5. Для підприємця втратити один контейнер - всерівно, що для Токарського пів-Юванта, тому варто людей пошкодувати у без того важкий для єдинщиків час. 6. Юрист дійсно виконавець волі влади, але наказати треба, аби надалі був принциповим, і не вівся на підстави. 7. З юридичної точки зору треба бачити документи, але чогось мені так здається не вкидав би підприємець такі великі гроші у контейнер, якби знав, що там щось незаконно, та й аби йому сказали, що за свої гроші він ще й буде судитися. Висновок: Ювант - потужна структура - яка давить малих підприємців, а ми за народ - тоді треба по-совісті - міській владі дати або дулю власнику Юванта, або пряника у вигляді території - адекватної цьому злощасному ряду.
СБУ Показати IP 7 Квітня 2011 12:31
Романюк вже отримав жирну котлету від Токарського. Марина - простий виконавець волі МЕРА. Не кидайте тінь на юристку,вона хоч бестія, але прямолінійна!
Vigilante Показати IP 7 Квітня 2011 13:03
В моєму під'їзді на поверх нижче теж живуть такі "підприємці". Нещодавно ЖЕК вивісив біля під'їзду список боржників за комуналку, то вони на першому місці, борг досить суттєвий, напевно роки за 2-3. Зате є 3 контейнери на Завокзальному і купили другу машину.
Romka до Vigilante Показати IP 7 Квітня 2011 17:06
У як... все знаєте... про всіх сусідів. А ніхто з Вас не рахував, скільки ви платите за тепло? Скільки коштів з будинку збирається за тепло? Скільки реально воно коштує і навіщо за наші кошти гріють землю? Можливо варто в один місяць всім мешканцям міста незаплатити в жек за тепло а збудувати дахові котельні? Люди, досить рахувати чужі кошти! Якщо не можете заробити - ну хто вам винний?
Не докинутий. Показати IP 8 Квітня 2011 11:56
Склалося враження, що ні хто не розуміє суті того, що відбулося і відбувається. Токарський дійсно уклав угоду с міськрадою на оренду землі для будівництва, так званих «торгових площ». Він дійсно збудував ТЦ і торгові ряди. Однак попередньо він, за ці «торгові площи», зібрав з підприємців кошти, які на порядок перебільшують собівартість ТЦ і торгових рядів . Тобто начебто «спірні» «торгові площі» були збудовані за кошти підприємців і тому, з позицій закону і просто здорового глузду мали б належати їм. Адже ні земля, ні павільйони не можуть належати Токарському, бо земля належить громаді міста, а власники павільйонів передплатили «підряднику» ще й на ТЦ у Ковелі . Однак не визначений статус «торгових площ», на руку Токарському, зіграв з підприємцями злий жарт. Оскільки тимчасові споруди не є об’єктами нерухомого майна, юридичний статус «торгових площ» ні хто не встановлював. У Токарського натомість була проектна документація, оформлена на себе улюбленого, закінчений будівництвом об’єкт, зланий в експлуатацію і розуміння того, що з лохів можна отримати ще більше. І таки отримав. Уклавши з ними угоду на оренду їх власності – «торгових площ» він по суті віддав земельну ділянку під ними у суборенду. За таку аферу йому б сидіти і сидіти, але ж ні. Токарський настільки «здружився» з місцевою владою, правоохоронними органами і органами надзору, що ні хто з них навіть не помітив, що торговий ряд по К.Карого збудований на півметровій водопровідній магістралі і в охоронній зоні газопроводу високого тиску. Тобто торговий ряд збудований з порушенням закону і всі компетентщики про це знають і що? Той самий випадок коли збігаються інтереси підприємців і всує згаданих небожителів. Так, що це Токарський опанував юридичні викрутаси і перевів свої кримінально карні дії у площину цивільно-правових господарських відносин, а господарські суди, в свою чергу, будуть розглядати спори підприємців по суті виходячи з фактичних матеріалів наданих сторонами спору. Що нададуть підприємці в якості доказів своєї позиції? Міськрада, в особі зацікавленого перед виборами Шиби, розірвала в односторонньому порядку договір оренди землі з Токарським і уклала договори з підприємцями. Здавалося б свято на вулиці підприємців. Однак рано зраділи. Договори в односторонньому порядку не розриваються і це Вони скоро зрозуміють. Однак – з’явився шанс, а це, як в пісні - не получка і не аванс! Діло якраз за юристами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus