USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Міськрада подарувала лучанам ще один сквер. ФОТО

23 Серпня 2012 16:23
Поява луцького мера Миколи Романюка в одному з мікрорайонів міста з нагоди відкриття скверу перетворилася у своєрідну громадську приймальню міськради.

Урочисте перерізання стрічки у сквері на перехресті вулиць Даньшина та Львівської у Луцьку відбулося 23 серпня.

За словами Романюка, такі подарунки місту депутати міськради роблять чи не вперше. Тож, зініційовану депутатом Луцькради Євгеном Ткачуком ідею підтримали місцеві підприємці. «Це ‒ патріоти нашого міста, яким не байдуже, що в нашому місті робиться. І вони показали, як можна це робити», ‒ зауважив Романюк.



Градоначальник також зауважив, що з їхньою справою бізнесменам допомогли у міськраді. «Ми готові в подальшому допомагати», ‒ додав Романюк.


Зі слів мера, ті кошти, які витратили на облаштування скверу, було важко знайти у міському бюджеті у повному обсязі. «А так, спільно, разом ми це все зробили», ‒ підсумував посадовець.

Однак, після відкриття скверу до Луцького міського голови почали підходити мешканці мікрорайону зі своїми проблемами.




З одним із таких питань до Романюка прийшли молоді мами, мешканки одного з будинків на вулиці Львівській. Вони розповіли меру, що поблизу немає жодного дитячого майданчика. «В нас тут дуже багато дітей, два садочки», ‒ зазначила одна з них.



Тож, Романюк зазначив, що допоможе мешканцям мікрорайону із цим питанням. «Добре, постараємося», ‒ сказав градоначальник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
green Показати IP 23 Серпня 2012 18:54
Ото сквер? :) Навколо лавок, літом, нема і травинки! :)))
Рованецький Показати IP 23 Серпня 2012 19:04
Євген взірець як для депутатів так і для громади. Видно що господар і чоловік слова.
Ґрыцько Показати IP 23 Серпня 2012 21:32
то все куйня... палыци слава!!!
D Показати IP 24 Серпня 2012 03:13
Романюк молодець! Не дарма ми його вибрали!
Олесь Показати IP 24 Серпня 2012 15:07
Брехня це все !!! Цей сквер зробили за власні кошти підприємці прилеглих магазинів ... А,оскільки в Ткачука там також магази,то він також скинувся на благоустрій ... Міська влада там ні до чого,просто лишній раз пропіарилися ... ХВАТИТЬ БРЕХАТИ !!!
архангел Гавриїл Показати IP 24 Серпня 2012 17:01
Я прилетів на цю грішну землю, бись повідомити, що громада Луцька буде вибирати Романюка доти, доки він захоче. Господар, і не спішить протирати штани у ВР, хоч має усі можливості. Поважає реальну роботу - таку, де видно результати. Вітаю голову з днем народження і нехай Бог береже цю приємну, добру і щиру людину.
Патріот Показати IP 25 Серпня 2012 01:13
Як висунули,так і засунемо!!!
Anti-Mafia Показати IP 25 Серпня 2012 19:25
Доки можновладці "піаряться" навколо клаптика благоустрою біля гастронома, за гроші вибиті від підприємців, українці святкують День Незалежності,луцькі попи знищують останній великий сквер біля 4 гімназії. Залишки нашої історії ламають екскаватори. Незважаючи на приписи Волинської ОДА та про заборону робіт, на колишньому кладовищі біля 4 гімназії ведуться будівельні роботи навіть на День Незалежності. Романюку байдуже. Попи в нас поза законом! http://volyntimes.com.ua/news/723 http://volyntimes.com.ua/news/721

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus