USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Міськраду перетворюють у «говорильню»?

25 Січня 2012 16:45
10 лютого в палаці культури міста Луцька про свою роботу перед громадою обласного центру відзвітує міський голова Микола Романюк.

Про це він повідомив під час 20 сесії міськради 25 січня.

Микола Романюк зауважив, що охоче відзвітував би в Палаці культури перед депутатами і лучанами водночас, однак обранці громади з такою пропозицією не погодилися.

Так, «бютівець» Андрій Осіпов зауважив: «Ми маємо право задати запитання і почути на них відповіді всі!»

Тим часом, на думку Осіпова, якщо Романюк звітуватиме лише раз, то не буде можливості в депутатів охопити усі теми, що їх цікавлять.

Крім того, на думку обранця громади, питання про звіт голови про роботу виконавчих органів, слід взагалі розглядати окремо, бо це «не просто загальний звіт голови перед громадою».

У проекті рішення передбачено також, що міський голова звітуватиме про роботу виконавчих органів ради на засіданні постійної комісії з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту.

Зрештою, Микола Романюк відреагував на це: «Може, давайте я перед Осіповим окремо прозвітуюся?.. Я буду перед 4 депутатами звітувати? То давайте перед всіма!»

Мера підтримало декілька депутатів. Зокрема, Анатолій Бірюков, Андрій Козюра і Юрій Корольчук пропонували, щоб Романюк не звітував окремо перед комісією.

Василь Гриб також закликав не перетворювати міську раду в «говорильню».

Оскільки частина депутатів таки наполягала на тому, щоб міський голова звітував перед профільною депкомісією, радою і громадою, Романюк відповів, що зробить усе це і наголосив, що звіту не боїться.

Зрештою, депутати вирішили, що міський голова має звітувати про роботу виконкому перед радою, а про свою роботу - перед громадою в Палаці культури міста Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
I win Показати IP 25 Січня 2012 17:13
Місткраду???
Мирослав Ватащук до I win Показати IP 25 Січня 2012 17:20
Дякую!
I win до Мирослав Ватащук Показати IP 25 Січня 2012 21:22
Будь-ласка
Є до I win Показати IP 26 Січня 2012 10:56
У першому варіанті було цікавіше!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus