USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.85 10.10

Міст на шляху з Луцька до Львова відкриють для легковиків та автобусів

28 Червня 2023 09:34
Сьогодні відкриють рух через відновлений та реконструйований міст над річкою Західний Буг на дорозі Н-17 Львів – Радехів – Луцьк.

Про це повідомили у Службі автодоріг у Львівській області.

Будівельні роботи на мостовому переході через річку Західний Буг поблизу села Гайок на автомобільній дорозі Н-17 Львів – Радехів – Луцьк майже завершено і сьогодні, 28 червня, з 14:00 ця ділянка автошляху буде доступна для проїзду легкових автомобілів, а також громадського транспорту.

Вантажний транспорт ще деякий час, до влаштування верхнього шару асфальтобетону, об’їжджатиме ділянку згідно раніше затвердженої схеми.

Схема об’їзду мостового переходу через річку Західний Буг на дорозі Н-17 Львів – Радехів – Луцьк для транспорту:

М-06 Київ-Чоп по ділянці Малі Підліски – Буськ, Т-18-06 Рівне – Млинів – Берестечко – Буськ – Перемишляни по ділянці Буськ – Лопатин, Т-14-10 Броди – Червоноград по ділянці Лопатин – Радехів та у зворотному напрямку.

Нагадаємо, міст закрили у квітні для ремонту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Народ Показати IP 28 Червня 2023 11:13
А історія тої будови така. Під державну програму затіяли реконструкцію дороги, але без реконструкції мосту. Хоча вже на той час якраз міст був ававарійним і потребував першочергового ремонту ! Зробили то, шо простіше, легше і, головне, кошти державні подеребанити. Показушно зробили реконструкцію дороги, розцяцькали її, як циган кобилу, - прилетів Гройсман, як волшебнік в голубому вертольоті, помпезно перетяв лєнту, і поїхали звітувати Президенту, ну і на фуршет само собою. А через два дні після відїзду начальства побілений вапном аварійний міст взяв та й завалився ! Себе скомпроментували, людям незручностей наробили - заставили десь загуменками їздити, створили проблєму, а тепер показушно звітують про її подолання ! А з дерибанщиків, як вода з гусака ! Чого вони ше не в криміналі ? Отак і Україну будуємо !
Парень Показати IP 29 Червня 2023 13:54
Ти бачу все знаєш, тільки на горшок не просишься))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus