USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Місто на Волині відмовилось від комунального громадського транспорту

19 Січня 2022 14:10
У міській раді Володимира відмовилися від виділення коштів на закупівлю комунального громадського транспорту.

Про це під час брифінгу повідомив голова Володимир-Волинської міської громади Ігор Пальонка.

З його слів, минулого тижня під час робочої наради обговорювали можливість придбання міського комунального громадського транспорту, утім, врешті-решт, таку ініціативу визнали недоцільною та невигідною для міста. Серед основних причин – висока вартість транспорту та його обслуговування.

«Голова бюджетної комісії Наталія Василець заявляла, що це буде краще, комфортніше для міста. Але в ході засідання учасники робочої групи дійшли висновку, що виділяти кошти з місцевого бюджету на придбання комунального транспорту є невигідним, бо навіть дві одиниці такого транспорту коштуватимуть бюджету близько 6 мільйонів гривень. До того ж потрібно платити заробітну плату водіям, які надаватимуть послуги, податки. Тому ми йдемо далі старим шляхом, тобто послуги із перевезення місту будуть надавати приватні підприємці», – зазначив посадовець.

Він наголосив, що станом на сьогодні пріоритетним завданням міської влади є контроль за пільговими перевезеннями.

«Це потрібно для того, аби володіти інформацією, скільки у нас пільговиків користується транспортом», – додав Ігор Пальонка.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus